Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Provozujeme: - kantýny - závodní jídelny. Zajišťujeme: - rozvoz obědů pro malé skupiny - výroba, rozvoz a výdej obědů pro velké podniky - každodenní nabídka šesti druhů jídel. Možnost stravování jenotlivců v jídelně na uvedené adrese. Přijímáme také platbu stravenkami.

E-shop InterNETmania.cz je tím pravým místem, kde můžete pořídit cenově dostupné nano oblečení a produkty zdravé výživy pro malé i velké. Nabízíme i tonery Teko a tonery InterNETmania pro levný tisk.

Uzenářství a řeznictví.

Soukromá ovocnářská farma: - pěstování ovoce a vinné révy. Moštárna.

Výroba potravinářských polotovarů a přísad.

Prodej francouzských vín z oblastí Côtes du Rhône a Côtes du Ventoux.

Řeznictví, uzenářství. Prodej, maloobchod: - maso, masné výrobky - uzeniny, lahůdky.

Výroba a zpracování: -maso -drůbež.

Odbytové družstvo producentů ovoce. Velkoobchod ovoce a zeleniny. Pěstování, výroba, prodej, odbyt, výkup: -ovoce -meruňky, meruněk, brosve -jablka, jablko a jiné. Zelenina. Poradenská činnost v zemědělství. Mechanizační práce v zemědělství. Hubení škodlivých živočichů, rostlin, mikroorganismů a potlačování dalších škodlivých činitelů ...

Výroba a prodej trvanlivého pečiva. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Koření té nejlepší kvality. Internetový obchod, e-shop. Výroba, distribuce, balení. Jednodruhové koření, kořenící směsi, dochucovadla, dárky, kořenky, samolepící štítky na kořenky.

Prodej čepovaného piva z autostánku na rautech, koncertech i podnikových akcích. Provoz skladu nápojů či pronájem automatů na cigarety

Velkoobchod, maloobchod, výroba, prodej rybích specialit. Rozvoz dovoz na objednávku.

Pekařství, pekárna. Výroba, prodej: -pečivo, pečiva.

Vitamíny a minerály od věštce Stanley Bradleyho. Doporučení a vyplnění tabulky jaké vitamíny a minerály chybí Vašemu tělu na dálku. Vitamíny, minerály a další aktivní přírodní látky jsou řešením řady zdravotních problémů a nemocí. Biologicky aktivní vitamíny a minerály v nabídce našeho eshopu, přírodní přípravky na zlepšení zdravotního stavu.

Pekařství, výroba: - pečivo

Dovoz a distribuce: - kvalitní nápoje a potraviny.

Výroba: -studená kuchyně -lahůdky, polotovary. Poradenství: -organizační, ekonomické v oboru potravinářství.

Pekárna, pekařství. Výroba: -pečivo, pečiva.

Výrobce a distributor kojenecké vody FROMIN. Aquamaty: - celá modelová řada AQUAMATŮ je určena ke stáčení stolní vody FROMIN ve vratných barelech o objemu 18, 9 l. Pro zachování vysoké kvality vody a aktivní ochrany před vnějšími vlivy, jsou vratné barely vybaveny bezpečnostním uzávěrem.