Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Zemědělská výroba: -jatka -uzenářství, řeznictví -myslivost. Oprava: -zemědělská technika. Autodoprava.

SKALIČAN, a.s. Česká Skalice. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny -masná jídelna, občerstvení -polévky, hotová jídla -tel.: 495211390.

Autodoprava. Fakturace a administrativa: -tel:518370347-Ing.Mráz Výroba, nákup, prodej: -vína (víno, vín*) -tuzemsko -Itálie, Maďarsko, Rakousko. Přeprava vlastními cisternami. Vinařství Mutěnice, s r.o., Provozovna: Mutěnice, údolní 1174.

Výroba: -přírodní potravinové doplňky -doplněk stravy -přípravky na posílení kloubů -přípravky na posílení imunity. Humánní přípravky - přípravky na klouby: Geladrink, Geladrink Fast - NOVINKA Geladrink Forte, Geladrink Plus, Geladrink Artrodiet, Geladrink Intenstiv, Calcidrink, Chondrotin, Chondrotin 1200. Veterinární ...

Prodej smíšeného zboží. - potraviny

Ryby a mořské plody.Velkoobchod, maloobchod zásobování restaurací. Losos, treska, hejk, pangasius, tuňák, tygří krevety, party krevety, koktejlové krevety, chobotnice, sépie, kalamáry, kraby, humry, kaviár atd.

Velkoochod s cukrovinkami a trvanlivým pečivem, výrobky racionální výživy Pro výrobce •logistické služby včetně přepravy ze zahraničí •celoplošná distribuce •merchandising •průzkum trhu •příprava a realizace promocí a ochutnávek •příprava a realizace reklamních aktivit(tisk, rozhlas, TV) •prezentace výrobků u odběratelů i na odborných ...

Firma S&B GastroTeam s.r.o. se specializuje na komplexní služby v nápojové gastronomii

Velkoobchod: - potraviny se zameřením pro gastro zařízení. Pronájem obytných vozů.

Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb.Velkoobchod. - mléčné výrobky.

Výroba, prodej: -lázeňské oplatky -trojhránky -dia oplatky. Sídlo firmy: -Luhačovice, Dr. Veselého 1008.

Maloobchod: - maso - uzeniny.

Velkoobchod: - potraviny - drogerie.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -víno.