Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Provozujeme velkoobchod s potravinami, cukrem a cukrovinkami.

Řeznictví, prodej: - maso Jídelna u Zvonu Brožíkova 281/6, Praha 5 Rozvoz teplých jídel, obědů. tel.: 602 495 005

Vinotéka, prodej vína s možností posezení

- rozvoz potravin - potraviny domů - zdravé potraviny - rozvoz zdarma

Velkoobchod, prodej: - potraviny (racionální výživa, cukrovinky, instantní káva). Mlýn, výroba: - celozrnná mouka. Výroba, prodej: - krmivo, krmné směsi. Strojírenská výroba, kovovýroba: - stavba strojů s mechanickým pohonem.

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje - drogerie - papírenské zboží.

Velkoobchod, prodej: -byliny, koření, rostlinné speciality.

Výroba, dodávka: - minerální vodA s různými příchutěmi.

Prodej: - zdravá výživa a biopotraviny - přírodní kosmetika - literatura - chlazené produkty - dia, bezlepkové potraviny - čaje - poradenství.

Dovoz, distribuce, velkoobchod: - italská káva Segafredo.

Prodej: - dorty, minizákusky, zákusky, rolády, dia zákusky, dia cukroví, chlebíčky, aspiky, obložené mísy, velikonoční vánoční cukroví, perníčky, dorty - zmrzlina, nanuky, poháry, expresso, čepované pivo, chlazené nápoje. Příprava dárkových košů a balíků.

Řeznictví-Uzenářství Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Dodavatel potravin Refi-CZ poskytuje kompletní zásobování surovinami pro výrobny lahůdek, pekařství nebo gastronomické provozovny. Dodáváme: - čerstvé i mražené maso - pečivo - mléčné výrobky - bezlepkové potraviny - uzeniny - ovoce - zeleninu - nápoje a čaje.