Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vinařství. Výroba, prodej: - víno. Vinárna.

Prodej přírodních produktů pro zdraví: - zdravá výživa - vitamíny - minerály.

Pekařství, pekárna. Výroba, prodej: - pečivo.

Nabídka vín. Služby, prodej: -degustace -červené víno -bílé víno -růžové víno -sekty -barrique -bio víno -svatomartinské víno -slámové víno -ledové víno. Vína: -Springer -Vinařství Sukal -Sonberk -Vinselekt Michlovský.

Velkoobchod, dovoz, import, prodej, zásobování: -pochutiny -kečupy -hořčice -křeny -česnekové pasty -rajské protlaky -švestková povidla -koření -nápoje-džusy -dresingy -gastrovýrobky -sterilovaná zelenina

Velkoobchod, maloobchod: - tabák - káva, čaj - alkohol - sladkosti - parfémy - oblečení

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní výživa - fitness zařízení - oblečení a odborná literatura Provoz fitcentra.

Výroba a prodej doplňků stravy přírodního charakteru

Vinařství. Výroba, prodej: -víno, vína.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny

Společnost Bioprodejny s.r.o. vznikla v roce 2009. Provozujeme dvě prodejny biopotravin v Praze, Bio Smíchov a Bio Dejvice. Obě tyto prodejny patřily v minulosti do sítě prodejen Albio. Na tuto tradici se snažíme navázat velmi širokým sortimentem biopotravin včetně čerstvého ovoce, zeleniny, pečiva, mléčných výrobků a masa.

Prodej hospodářských, zahrádkářských potřeb a cukru.

Supermarket. Prodej, maloobchod: -potraviny.

Pekárna. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Maloobchod, prodej: -racionální a zdravá výživa

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Logistika. Doprava tuzemská, zahraniční. Chlazený sklad s plochou 3500 m2.

Vinařství: -výroba, prodej víno, vína, vín -lahvové vína -červené, bílé vína -kategorie vín-stolní víno, zemské víno, jakostní víno, šumivé víno. Odrůdy bílé víno: -Chardonnay, Müller Thurgau, Neburské, Rulandské bílé, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Sauvignon, Vetlínské zelené. Odrůdy červené víno: -Cabernet Moravia, ...