Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny -drogerie.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Zpracování ovocných kvasů. Provozovna: Čáslavská 223 (směr Církvice - Čáslav, bývalý areál vojenských dílen) Kutná Hora 284 01

Velkoobchod s nápoji. Nabídka produktů: - vína dovozní - vína tuzemská - alkohol dovozní - alkohol tuzemský.

Cukrárna. Výroba: -cukrářská - cukrářské výrobky: -dorty, zákusky na zakázku.

Prodej: - bylinky - bylinné extrakty - čaje - káva - přírodní kosmetika - ekologická bytová kosmetika.

Fytona přírodní cesta ke zdraví - český výrobce přírodní kosmetiky a potravních doplňků.

Stravovací činnost. Výroba, distribuce: - hotová jídla - chlazené pokrmy.

ARDO Mochov s.r.o., specialista na mraženou zeleninu a ovoce, je součástí největšího producenta mražené zeleniny a ovoce v Evropě - ARDO n.v. ARDO n.v. již více než 40 let působí v oblasti sklizně zeleniny a od roku 1977 také v oblasti mražené zeleniny a její produkce. V roce 1985 se společnost rozhodla expandovat v Belgii a začátkem ...

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

Řeznictví - uzenářství - výroba masných výrobků Provozovna: J.Palacha 1218, Pardubice tel.: 777 208 552 Po: 7.30 - 17.00 Út-Pá: 7.30 - 17.30 So: 7.30 - 11.00 email: francouz@chrudim.cz

Maloobchod, prodej: -potraviny: -pečivo, ovoce a zelenina.

Potravinářská výroba. Firma zabývající se výrobou pochutiny zvané hořčice. Specializujeme se na výrobu koření a aromatických výtažků.

Řeznictví a uzenářství. Prodej masa.

Pekárna. Výroba, distribuce, prodej: -pekárenské výrobky: -tmavé, světlé pečivo, koláče. -cukrářské výrobky.

Internetový portál, kde lze najít jednak cviky pro posilování a fitness a zároveň nakoupit vše potřebné.

Pila, pořez dřeva. Výroba: -mlýnské výrobky.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny -drogerie.

Dovozce, distributor Café Britt. Poradenství, prodej při zařizování gastrozařízení - kavárna, restaurace: -prodej kávy, káva -čaj -horká čokoláda -kávovary, mlýnky, mlýnek -kontrola kávovaru -reklamní materiál Café Britt -šálky, sklo, popelníky, -reklamní větelný panel, slunečníky, vše s logem café Britt.

Velkoobchod, prodej - nápoje: - alkoholické - pivo, víno, lihoviny - nealkoholické - minerálky, džusy.

Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice. Rodinnné vinařství, výroba vína, víno, vín -15 ha vinic: -lahvová vína mladších i starších ročníků -široký sortiment kvalitních vín typických pro region Podluží -degustace vín s odborným výkladem přímo ve vinném sklepě -přívlastková, stolní, jakostní, sudová, ...