Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchod: - čaje - energetické nápoje - chipsy.

Hostinská činnost. Prodej, kantýny, bufety, dovoz, výdej, občerstvení. Závodní stravování: -4 druhy teplých jídel + zeleninový a salátový talíř -masitá jídla -bezmasá jídla (sladké, slané) -výběrové jídlo -zákusky -studený, teplý nápoj Cateringové služby: -rauty -recepce -pohoštění na objednávku. Výroba, studená, teplá ...

Výroba: - pekařské a cukrářské výrobky

Výroba, prodej: -balené pečivo -balené saláty.

Výroba: -studená a teplá kuchyně. Rozvážková služba.

Prodej, pronájem, servis: -aquamaty, nápojové automaty, pressovače, espresso kávovary. Prodej: -balená pramenitá voda -limonády ZON -instantní nápoje - čaje, káva, čokoláda, polévky.

Zakázková výroba, pečení: -vdolečky na svatby, oslavy, výročí: -tvarohové, makové, ořechové.

Restaurace, prodejna a e-shop zdravé výživy. Na restauraci nabízíme krom polévky a menu 3 jídel také velké množství BIO nápojů, BIO kávy i námi pečených zákusků. V našich 2 prodejnách v Pardubicích (na třídě Míru a nově na Palackého naproti pivovaru) máme kolem 3000 druhů zboží (BIO potraviny, přírodní kosmetika, ekodrogerie, knihy) z nichž je ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - tabák

Pekárna. Výroba, prodej: -běžné pečivo. -jemné pečivo. -chléb.

Prodej, e-shop: -dárkové zboží -keramika -hračky, dýchací zvířátka -obrázky -ručníky -víno -květiny -nevadnoucí růže -šperky -balanční náramky -hodiny -Missiva -Emulips -OKG -dřevěné hračky, puzzle -knihy.

Velkoobchod, dovoz ze zahraničí, prodej: -ovoce, zelenina (Itálie, Španělsko, Holandsko, Belgie, Francie, Řecko, Turecko, Maďarsko, Polsko, Kypr aj.). Maloobchod, prodej: -ovoce, zelenina (ČR, Slovensko) -sušené plody a ořechy.

Čokodekor Výroba, prodej: -čokoládové cukrovinky (cukrářství) -figurky-bílá i tmavá čokoláda -dekorativní čokoládové figurky, duté ručně zdobené.

Generální distributor herbálního přípravku AntiEthanol 07

Internetový obchod, e-shop. Dovoz originálních vín z Německa, Španělska a Jihoafrické republiky. Degustační místnost v Rajhradu u Brna (otevřeno po telefonické domluvě).

Cukrárna. Výroba, prodej: - dorty - zákusky - lahůdky.

Vinárna, vinotéka. Nabídka sudových vín.

Řeznictví. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny -masné výrobky.

Neověřeno. Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky -cukroví -dorta -nápoje apod. Cukrárna.

Přední distributor prvotřídních potravinářských výrobků do luxusních restaurací