Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Cukrárna. Pekařství, cukrářství. Výroba, zakázková výroba, prodej: - cukrářské výrobky, zákusky, dorty, vánoční a svatební cukroví.

Dubenecká knedlíkárna Výroba-knedlíky: -houskové -bramborové -chlupaté -špekové -ovocné kynuté -bramborové taštičky -bramborová roláda plněná špenátem -bramborové šišky s mákem -halušky -buchtičky -dubenecký štrůdl. Provozovna: -Dubenec 544 55 Trutnov tel.:499694009 fax:499694009.

Výroba a distribuce: - bagety, sendviče.

Masna. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny. Řeznictví, uzenářství.

Pěstování a distribuce čerstvých bylinek v květináčku do sítí hypermarketů a supermarketů. V současné době jsou bylinky pěstovány ve třech skleníkových výrobnách a dodávány do většiny řetězců v ČR a částečně také dalším odběratelům jako jsou např. velkoobchody OZ a restaurace. Dodávka produktů: - bylinky v květináčku určené k přímé ...

Ovoce - zelenina U Pavla. Maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina - zavařeniny.

Potraviny Dvorský. Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - masné a uzenářské výrobky - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - ovoce, zelenina - nápoje - tabákové výrobky - smíšené zboží - drogerie.

Nákup, prodej: -veškeré ovoce:

Velkoobchod, zprostředkování, prodej: -skot: -jatečný a plemenný -maso: -chlazené, mražené: -vepřové, hovězí, drůbeží. Bourárna: -tel.:572551555 Mrazírny: -tel.:572551556. Prodejny: -maso a uzeniny: -Uherské Hradiště, Štěpnická 1156 -tel.:527561309 -Uherské Hradiště, hotel Morava -Šafaříkova 952, ...

Hospoda, restaurace: - stravování. Speciality pečené v peci na bukovém dřevu. Nabídka piva Rohan z vlastního minipivovaru. Pořádání rodinných oslav v příjemném prostředí minulých časů.

Velkoobchod: - cukr - olej - sýr - mléko.

Výroba: - krůtí maso - masné výrobky z krůtího masa.

Lékárna. Prodej, výdej, e-shop: -léky volně prodejné -homeopatika -doplňky stravy -léčebná kosmetika -čaje -dětský sortiment -veterinární přípravky.

Maloobchod, prodej: - balená voda - aquamat - čaj - sirup - káva. Služby: - pronájem aquamatu - rozvoz vody.

Výroba lahůdek: -obložené chlebíčky -obložené bulky a bagety -obložená vejce -aspiky -zeleninové misky -pomazánky -saláty -příležitostně i obložené mísy.

Prodej: - sportovní výživa. Distribuce italské sportovní a doplňkové výživy do velkoobchodních i maloobchodních prodejen.