Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej čerstvé zrnkové a mleté kávy, instantních káv všech světových značek, přívlastkových vín od moravských vinařů a špičkové kvalitní koření z celého světa. Nabízíme atraktivní a originální obaly na kávu a koření, dárkově zabalíme jakékoliv produkty. Rozvoz zboží na Pardubicku bez poplatku.

Pekárna. Pekařství, cukrářství. Výroba, prodej, maloobchod: - běžné pečivo - jemné pečivo - svatební koláče - pekárenské, pekařské výrobky - cukrářské výrobky. Sídlo firmy: - Dobratice 24.

Prodej: - zdravá výživa - bio potraviny - ekologické čistící prostředky - přírodní, dekorativní kosmetika

CUKRÁRNA-KAVÁRNA CORRÁDO Restaurace, kavárna: -nabídka zmrzlin a pohárů. Posezení, oslavy, večírky, rožnění, zahrádka.

Prodej: - byliny - bylinné produkty.

Předmět podnikání: - výroba potravinářských výrobků - nakládání s odpady - zprostředkování obchodu - velkoobchod - maloobchod se smíšeným zbožím - specializovaný maloobchod - maloobchod tabákovými výrobky - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - ubytovací služby - skladovací služby. Sídlo - Hodonín.

Specializovaný maloobchod a distribuce potravinových doplňků Vitilem+ a Caporte pro léčbu vitiligo a psoriázy.

Jatky, řeznictví a uzenářství: -porážka jatečních zvířat -prodej hovězích 1/4 a vepřových půlek -nákup nutných porážek s vlastním odvozem -prodej krmiv pro masožravá zvířata Prodejna: (Choceňská ul.90, Vysoké Mýto, 606616507) -prodej výsekového masa -uzenářské výrobky a masové výrobky-vše denně čerstvé. Další provozovny: - ul.Hradecká ...

Pekárna. Výroba: -pekárenských výrobků

Hejhalova Cukrárna. Nabízíme zákusky z vlastní výroby, velký výběr zmrzlin, kávu, dorty, rolády ke slavnostním příležitostem.

Samoobslužná bio prodejna. Prodej, maloobchod: -zdravá výživa.

Služby: -pekařství. Maloobchod, prodej: -pečivo.

Internetový obchod s alkoholickými i nealkoholickými nápoji za bezkonkurenční ceny. Dodáváme do 24 hodin. Kamenný obchod v centru Prahy. Široký sortiment, vše skladem.

Pekárna. Výroba: -pekářské a cukrářské výrobky

Výroba lahůdek: - sendviče - obložené mísy - tousty - žemle - obložené chlebíčky - jednohubky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - uzeniny, salámy - drogerie.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Firemní víno: -dárková vína, etikety na víno s Vaším logem, dárkové obaly na víno a další doplňky, visačky na lahve (keramické přívěsky), to vše s možností prezentace vaší firmy formou potisku nebo polepu Vaším logem nebo textem.

Velkoobchod, prodej: -nealkoholické, alkoholické -káva, kávy, cigarety, potřeby pro gastromoii.

Pekárna. Restaurace. Výroba, prodej: - pekařské výrobky.

Velkosklad piva, nápojů. Velkoobchod, maloobchod, prodej. Prodejna-maloobchod-diskontní prodejna. Provozní doba: Po-Pá 7.30 - 20.00 So 8.00 - 18.00 Ne 13.00 - 18.00

Mlékárna, výroba: -polotvrdé sýry Eidam, Čedar -Majonézy, Tatarské omáčky