Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Dovoz francouzských vín vyráběných biologicky čistou cestou Biodynamie.

Firmy zabývající se dovozem značkových alkoholických a nealkoholických nápojů a specialit. ALKOHOLICKé A NEALKOHOLICKé NáPOJE: -Vína - Whisky - Aperitivy - Likéry - Vinné destiláty - Bílé destiláty - Rumy. Přísady do nápojů: - Minerální vody - Sycené nealkoholické nápoje - Ovocné a zeleninové šťávy. ČAJE, ...

Vinotéka. Prodej lahvových vín ze všech koutů světa a z Moravy.

E-shop: - francouzská vína. - portugalská vína.

Vinotéka Karlín. Maloobchod, prodej: -víno, vína.

Vinotéka. otevírací doba: po - pá | 12:00 - 21:30 so - ne | 15:00 - 21:30.

Velkoobchod s nealkoholickými ovocnými nápoji.

Nabízíme balenou pramenitou vodu ŠUMAVSKÝ PRAMEN -velkoobjemové vratné obaly 18, 9 litru. Automaty na stáčení vody - prodej, pronájem, servis. Minerální voda v balení 18, 9 l. Výroba, velkoobchod, maloobchod - distribuce po celé ČR a SR. Pitný režim. Velkoobchod s nápoji

Vinotéka. Prodej, maloobchod: -prodej lahvových, stáčených i rozlévaných tuzemských vín.