Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: - potraviny - lahůdky.

e-shop s rozvozem po Pardubicku, možnost osobního odběru v Pardubicích s 5% slevou; prodej čekých biopotravin, eko a Fair Trade produktů, eko hraček, eko tašek a biodegradibilních hygienických potřeb a potřeb pro domácnost; většinu zboží máme skladem; při nákupu nad Kč 1500, -dopravné po celé ČR zdarma.

Distributor OKG: -zdravá výživa -odborné poradenství.

V programu NástrojeZdraví® společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Naším záměrem je přinášet vám produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Maloobchod, prodej: - potraviny - tabákové výrobky

Velkoobchod: -nealkoholické nápoje -lihoviny -potraviny -tabákové výrobky.

Vinařství, výroba, prodej: -sudové, sudového víno, vína. Červené, bílé víno. Odrůdy bílé víno: -Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský, Tramín červený, Rulandské bílé Červené víno: -Modrý Portugal, Zweigeltrebe, Blauburger, Merlot, Cabernet Sauvignon Doprava, rozvoz po celé ČR. Možný i vlastní odvoz přičemž se ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Prodej, rozvoz: - strakonické pivo po Praze.

Společnost zabývající se výrobou a distribucí přírodních (100% džusů, juice, nektarů a ovocných šťáv) a sycených nealko nápojů (Cola, Tonic, Bitter, atd). Naše firma Vám zdarma propůjčí výčepní (post-mix) zařízení. Koncentráty dodáváme do hotelů, restaurací, diskoték, jídelen. Zajištění pitného režimu ve firmách, školách a továrnách. Servis a péče ...

Samoobsluha Nábřeží. Maloobchod, prodej: -potraviny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autodíly, náhradní díly do automobilů - tuningové díly. Čerpací stanice. Velkoobchod potravin: - gastro, zásobování provozoven.

Výroba, prodej: - nealkoholické nápoje. - limonáda Koli. - limonáda LiV.

Činnost: - zahradnictví - prodej jahod s možností samosběru - pěstování okurek

Vinařská společnost. Výroba, prodej: - víno. Zemědělská výroba, pěstování: - vinná réva.

Řeznictví a uzenářství. Prodej a zpracování: - masné a uzenářské výrobky - teplé občerstvení Prodejna: Politických vězňů 48 Kolín II Tel.:321 671 625

Partner pro řeznictví a gastronomii -řeznické stroje a zařízení -chladicí zařízení a prodejní pulty -potřeby pro řezníky a uzenáře -přírodní a umělá střeva -koření a přísady do uzenin -repasované stroje a zařízení.

Pekařství. Výroba, prodej, maloobchod: - pečivo, chléb - koláče, moučníky. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých. Sídlo: - Úzká 138/13, 50002, HK Prodejny: - V Lipkách - V Lipkách 1523, 50002, HK - Jarka - Františka Halase 1887/12 A, 50009, HK Pekárna výroba: - objednávková kancelář Jarka, Františka Halase ...