Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Řeznictví, uzenářstsví. Prodej: -maso -uzeniny.

Řeznictví, uzenářství, masna. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Výroba a prodej: - bezlepkové pečivo a těstoviny.

Poradenství, prodej: - parfémy - zdravá výživa.

Výroba: - nealkoholických nápojů a sirupů. - pěstitelská moštárna a palírna - lihovar - moštárna - velkoobchod s nápoji - minipivovar.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Výroba a prodej mléka, másla a jiných mléčných výrobků Meggle nabízí širokou paletu mléčných specialit. Máslo: - značkové máslo - porcované máslo. Ochucené máslo: - bylinkové máslo - ochucené máslo - MIX 5x20 g.

Dietní program až do domu: -dietní stravování -krabičková dieta -zdravé hubnutí -rozvoz jídel.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Divize TORO Hlavečník. Jatka, jatky. Výroba: -masné výrobky. -uzenářská výroba. -uzenářské speciality.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Výroba, prodej: - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - minerální voda - sirupy.

Velkoobchod, prodej, sklad, rozvoz: -potraviny, nápoje -výrobky značky Danone.

Servis kávovarů, Servis profi kávovarů, prodej kávovaru, prodej pákovích kavovarů, prodej kávy lucaffe, školení personálu, sanremo, sab, s.v italia, kávomlýnek, quamar, Lucaffe, POD, la vita, Servis, Lucaffe Bar, zrnková káva, ůdržba a čištění kávovarů

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Výroba, prodej, distribuce: - směsi pro přípravu husté a horké čokolády - mléčné koktejly Určeno pro gastronomické provozovny.

Zpracování, prodej, velkoobchod, maloobchod: - koření - kořenící směsi - sušená zelenina. Sídlo firmy: - 1. máje 305, Bohumín - Skřečoň.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.