Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -papír -nápoje -průmyslové zboží apod.

Dárková síň. Maloobchod, prodej: - víno, vinotéka - cukrovinky - lihoviny - dekorační a užitková keramika (talíře, hrnky, misky) - dárkové a upomínkové předměty, dárky - jídelní soupravy (ubrusy, ubrousky, prostírání) - drátěné tácy, tácky, podnosy - polštáře - svíčky, svíce. Služby: - luxusní dárkové balení zakoupeného i ...

Velkoobchod: -nápoje. Kompletní nabídka: -pražské pivovary -Krušovický pivovar -Karlovarské vody MATTONI.

Cukrárna: -cukrářské výrobky -výroba zmrzliny.

Export, import: -umělé květiny -sezónní zboží -řecká vína.

International Diet a.s. je dynamická, expandující firma, která se zabývá vývojem a produkcí nutričně vyvážených sterilovaných jídel. Přidanou hodnotou těchto jídel je možnost skladování v pokojové teplotě a roční záruka. Jídla dietplus® je v současné době možné zakoupit nejen na českém trhu, ale exportují se také do Francie, Belgie a Slovenska.

Prodej dámských i pánských orientálních oděvů, kosmetiky, bižuterie, koření, védské literatury a dárkového zboží.

Internetový obchod s italskými potravinami a víny. Speciality dodáme na Váš stůl do druhého dne.

Nabídka, prodej: - sendviče - saláty - polévky - dezerty.

Dovoz, distribuce: - alkoholické nápoje. - nealkoholické víno zn. Carl Jung - koktejlové sirupy.

E-shop, kde si můžete objednat čistě přírodní produkty společnosti Forever Living Produtcs.Jedná se o potravinové doplňky a kosmetiku, kde základem je aloe vera.

Mise společnosti Vetrisol – vnášet Vitalitu do života – je výrazem snahy porozumět životu spotřebitelů v jedenadvacátem století a jejich potřebám pomoci tak, aby zákaznící lépe vypadali, lépe se cítili a měli více ze života. Společnost Vetrisol byla založena v roce 2006. Specializuje se na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a veterinárních ...

Prodej: - zelenina - maso - masné výrobky.

Pěstitelská pálenice, palírna. Výroba, prodej: - alkohol. Zpracování, pálení ovocných kvasů.

Vlastní výroba, pěstování a prodej: -zelenina.

Prodej doplňků výživy pro sport, posilování a aktivní životní styl. Prodej proteinů, gainerů, aminokyselin a ostatních suplementů pro kvalitní svalovou hmotu.

Benešova cukrářská výrobna Výroba: - cukrářská - dorty, zákusky, cukroví. Cukrárna: - Sadové náměstí 16.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej, člen družstva COOP Centrum: -potraviny -drogerie, drogistické zboží -smíšené zboží, různé -zboží denní potřeby.

Řeznictví. Výroba: -polotovary -uzeniny.

Vinařství: - výroba prodej vína.

Distribuce, prodej: -cukrovinky, čokoládové výrobky, žvýkačky, lízátka, Marshmallow, želé pásky, pendreky, komprimátové výrobky, práskací a jiné prášky, bonbónky, hračky s komprimátovými bonbónky a ostatní hračky (např.vajíčko s překvapením), oplatky, čokolády (ledová) v sáčku a dóze, čokoládové mince, ...

Rodinné vinařství, výroba, prodej: - vína, vín