Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Řeznictví, uzenářství. Výroba, velkoobchod, prodej masa a uzenin. Další prodejna: -Hybešova 30, Brno.

Prodej: - smíšené zboží.

Řeznictví, uzenářství, prodej: - maso - uzeniny - mražená drůbeže a ryby

Výroba: -pečivo a těstoviny: -kolínka, vruty, mušle, ježci, špagety, citronky, široké nudle, flíčky, mušličky zavářkové, rýže zavářková, čokoládové těstoviny, atlasové nudle -balení 500g, karton 15kg -pro vývařovny i větší balení se slevou -krmné těstoviny: -balení 250g, karton 10kg.

Prodej: -smíšené zboží -potraviny -ovoce a zelenina -zdravá výživa

Pěstitelská pálenice.

Vinotéka Prodej: -lahvová i sudová vína. -pořádáme gastronomické přehlídky. Ubytování.

Prodej: - smíšené zboží

Prodej: - biokosmetika, čaje a bylinné produkty - dekorace a svíčky - koření - počítačové komponenty a servis.

Výroba: - pekařská - cukrářská

Velkoobchod, prodej: - cukrovinky.

Pekárna. Výroba, objednávky, prodej: -denně čerstvý chléb, pečivo, koláčky aj. -neomezená nabídka cukrářských výrobků -dorty na svatby, rodinné oslavy, výročí -ozdoby na dorty -minizákusky -výrobky tvarově dle přání zákazníka. Možnost odvozu. Poradenská služba: -výběr dortů -sestavování tabule. Velkoobchod: -veškeré suroviny ...

Cukrárna, cukrářství. Cukrářské a pekařské výrobky - výroba, prodej, velkoobchod: - zákusky, minizákusky, výrobky light pro diabetiky, dorty na objednávku, balené dorty, rolády, řezy, koláče a frgály.

Vinotéka: -kvalitní sudová i lahvová vína -2x ročně výstava vín Od desíti do šestnácti -Košt Svatomartinských a mladých vín 11.11. -řízené degustace -vernisáže a akce na objednávku.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Nápojové automaty a balená, pramenitá, stolní voda Aqua Oasa ve vratných obalech 18, 9l. Nabízíme prodej, dotovaný prodej a pronájem výdejních stojanů. Možnost zapůjčení na 14dní.

Nabídka sušeného masa Jerky. Masový snack. Zdravá výživa. Sortiment: hovězí, vepřové, krůtí, kuřecí maso. Ideální výrobky pro turistiku, sport, fitness, wellness, rybolov. Rychlá svačina, občerstvení. Vydatné na proteiny, nemastné. Tuk v minimální míře.