Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vinařství, vinař. Výroba, prodej, vína, víno. Prodej: -sudové víno -lahvové víno -archivní víno -archivní slivovice. Lahvové víno.

Výroba hluboce zmraženého pečiva - určené k domácímu dopečení - kaiserky - raženky - bagety - bulky - chleby.

Žíznivý dromedár s.r.o. provozuje pivovar, ve kterém jsou vyráběna piva z humnového sladu, a restauraci se salónkem.

Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s. je tradiční český pivovar, který vaří pivo pod značkou Rebel již od roku 1834. Pivovar se nachází v Havlíčkově Brodě, rodišti Karla Havlíčka Borovského, jednoho z nejvýznamnějších českých spisovatelů a novinářů 19. století. Pivovar Rebel nabízí širokou paletu piv, které uspokojí i ty nejnáročnější ...

Hradecký Votrok 11°, obj. alk. 4, 6 % Pivo hradecký Votrok se vrací a chutná jako kdysi. Tradiční technologie vaření, nejkvalitnější suroviny a zrání v ležáckých tancích dává pivu Votrok jedinečně příjemnou hořkost a dokonale kompaktní pěnu. HRADECKÝ VOTROK - jedenáctka, která vítězí...

Prodej piva - sudové a lahvové pivo, pivní balíčky, kosmetika. Zapůjčení výčepního zařízení.

Pekařství, pekárna. Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - Mariánskohorský chléb (chleba), Mariánskohorská veka - Mariánskohorský houskový knedlík, knedlík (houskový, karlovarský, bramborový) - sladké kynuté knedlíky plněné - bramborové šišky, bramborové šištičky.

Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod, velkoobchod: -biopotraviny -džemy, marmelády -cukrovinky, oplatky, čokoláda -vitaminátor -oleje, tuky, máslo -nápoje, sirupy -čaje -koření -majonézy, kečupy, tatarské omáčky.

E-shop a a kamenný obchod se sportovní výživou. Adresa obchodu: Koterovská 122, Plzeň Slovany 32600

Míchání, balení, koření, prodej, distribuce: -koření -kořenící směsi -suché, sušené plody. Sídlo firmy: -Na Harfě 9, Praha 9.

Pekařství a pekárna vyrábí běžné, vícezrné, celozrné pečivo, cereální i jemné pečivo: -žitné a celožitné chleby a chlebové výrobky (chleba) -rohlíky, veky -pečivo plundrové a listové, rautové -výrobky zdravé výživy -svatební koláče, buchty, vdolky a cukrářské výrobky.

Výrobce kvalitního a poctivého českého piva. Řemeslná výroba různých druhů piv - například Brněnský rodák, spodně kvašené pivo. Koncept kočovného pivovaru - výroba piva v technologii a volných kapacitách jiných pivovarů.

V našem květinářství naleznete dárkové i netradiční kytice a vše, co potřebujete, jdete-li někomu přát: víno, delikatesy v podobě oříšků, čokolády, kávy - vše perfektně zabalené a připravené potěšit obdarovaného. Specializujeme se především na svatební floristiku, prodej okrasných dřevin či dušičkovou vazbu. Najdete zde také vše potřebné pro ...