Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje - drogerie

Velkoobchod, prodej: -ovoce -zelenina.

Prodej: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.

Obchodní středisko. Prodej, maloobchod, velkoobchod: -potraviny -smíšené zboží.

Výroba a prodej: - sirupy - nápojové koncentráty - iontové nápoje pro sportovce - multivitamin - koncentráty na dochucení mléka.

Výroba: - hořické trubičky - plněné, sladké, sypané, polomáčené - hořické trubičky - Dia.

Pěstitelská pálenice. Moštárna.

Pěstitelské pálení: -ovocný lihovar.

Prodej: - smíšené zboží

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - prodej masných výrobků (maso, uzeniny).

Distribuce, velkoobchod, prodej, export, import: - parafarmaceutické přípravky, parafarmaceutika, tablety - ornamentní, velkoplošné sklo: - čiré, oranž, hnědé - vybrané druhy s drátem.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, masa -uzeniny -drůbež -ryby.

Prodej: -zdravá výživa -potraviny pro diabetickou a bezlepkovou dietu -chlazené potraviny pro vegetariány -léčivé byliny a směsi.

Nabízíme exkluzivní čokolády ze světa: - značky Amedei, M.Cluizel, F. Pralus, Bonnat, Claudio Corallo, Askinosie, Valrhona. - ochutnejte čokolády od výrobců, kteří kontrolují celý proces výroby - od bobů po čokoládu. Provozovna: Špitálská 149/7 500 03 Hradec Králové

Přirozené působení čisté přírody na Váš organizmus Zdraví není samozřejmostí. O zdraví je třeba pečovat. Řeště i své zdravotné problémy: žaludek, slinivka, žlučník, ledviny, kožné potíže, alergie, astma, prostata, hubnutí atd...

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny -drogerie.

Maloobchodní prodej: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.

Jednota. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny -drogerie.