Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Chov, prodej, e-shop - drůbež - krůty, krcani.

Pekařství. Výroba, prodej: - pekařské výrobky.

Maloobchod, prodej: -cukrárna, pekárna.

Maloobchod, prodej, eshop: -sportovní výživa -výživa pro sportovce prodejny: F&V - Hradec Králové Habrmanova 192/2 Tel: 775 333 962 Icq: 473599161 Email: info@vitaminshop.cz Po - Pá: 9.00 - 17.00 hod. F&V - Jablonec nad Nisou Liberecká 631/14, 466 01 Jablonec nad Nisou Tel: 776 626 022 Icq: 463459630 Email: ...

Maloobchod, výroba, prodej, rozvoz na objednávku: -maso, masné výrobky, uzeniny: měkké, sekané, měkké tyčové -vařená výroba (zabíjačka): tlačenka, játrový sýr, škvarky, jitrnice, jelita, šunky -speciality: bůčkové rolády, šunková koule, kmínový bok, rubín, valentýn, uzená kýta celá -sádlo -masné výrobky trvanlivé: salám lovecký, inovecký, ...

Dovozce a distributor značkových destilátů v České republice.

KONTINUA je moderní, dynamicky se rozví­jející potravinářská společnost, která se zabývá výrobou a prodejem pekař­ských vý­robků a zlepšujících potravinářských přípravků a směsí pro pekaře a cukráře. Novou podnikatelskou aktivitou je distribuce zmrazeného pečiva, které je určeno k snadnému a rychlému dopečení a prodeji v čerstvém stavu.

Výroba, prodej: -cukrářské zboží -dorty, zákusky... Cukrárna.

Zdravá výživa Služby: -bezlepková dieta -výrobky pro diabetiky -biopotraviny -kozí výrobky -kombucha-houba, nápoj -bylinky+ovocné čaje, zelené čaje -tofu, klaso, polenta, seitan, sojová majonéza, jogurty -každý lichý týden (čtvrtek) celozrnné koláčky s ovocem+bezlepkový chléb -každá středa kváskový chléb.

Velkoobchod, velkosklad: -potraviny. -nápoje. -cigarety, tabákové výrobky.

Firma HAGES, spol. s r.o. byla založena v roce 1992 jako úzce specializovaná obchodní společnost pro prodej a technologické poradenství v oboru potravinářských přísad. Prodejní servis je zajišťován odbornými zástupci pro oblast Čech z Prahy, pro Moravu z Boskovic a pro Slovenskou republiku z Košic.

Řeunictví, uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

chráněná dílna NABÍZÍME: - dekorativní a ozdobné svíčky a svícny - dárkové předměty - pravá kolumbijská káva - čaje - konopná kosmetika SLUŽBY: - servis včetně zajištění výzdob firemních akcí, recepcí apod. - dárkové balení předmětů pro soukromé i firemní zákazníky, kusové i sériové

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - tel. 461 531 601