Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Moderní vinařství na Hodonínsku. Výroba bílých, růžových a červených vín. na zakázku vyrábíme firemní vína.

Vítáme Vás v naší cukrárně Ideál. Neváhejte a zavítejte do naší cukrárny, která sídlí na adrese Čemínská 11, Město Touškov. Ochutnat u nás můžete skvělé zákusky, dortíky a také si dát kvalitní kávu či čaj. Osvěží Vás také výborná zmrzlina z Opočna, kterou v naší cukrárně rovněž nabízíme. Dále pro Vás máme chlebíčky, obložené mísy, ...

Orientální obchod Nemrut.cz se specializuje na dovoz zboží z Turecka. Mezi náš hlavní sortiment patří čajové a kávové soupravy, džezvy, hrníčky, cukřenky, mlýnky, turecké konvičky, tácy a mnoho dalšího. Neváhejte a vstupte do světa Orientu!

Naše společnost Catering KNL, Krajská nemocnice Liberec, a.s., se zaměřuje na veřejné, nemocniční a firemní stravování. Další naší činností jsou profesionální cateringové služby. Zajišťujeme stravovací servis pro nemocniční zařízení, podniky i široku veřejnost. Jsme schopní zajistit firemní večírky, rauty, recepce i gardenparty s bohatou ...

Prodej, maloobchod: -čerstvého masa a uzenin.

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Vinařství Omasta vyrábí a prodává přívlastkové i ročníkové vína. Přijeďte navštívit historický vinný sklep z 15. století v Horních Bojanovicích, kde můžete degustovat naše vína odrůd velkopavlovické, slovácké a mikulovské podoblasti. Vína je možné si také objednat, přičemž zajistíme jejich doručení přímo k Vám domů.

Slezská zahrádka spol. s r.o. je rodinná společnost zaměřující se na výrobu domácích marmelád, džemů, ovocných a bylinných sirupů a dalších sladkostí.

Velkoobchod, maloobchod, výroba, prodej, distribuce: - tepelně opracované výrobky z masa - uzeniny, salámy, klobásy, uzené maso.

Velkoobchod, velkosklad, prodej: -ovoce -zelenina.

Ekofarma: - čerstvé syrové kozí mléko - kozí syrovátka - kozí sýr - kozí tvaroh, kefír, jogurt - jogurt z kravského mléka - med - vejce - granule pro psy a kočky - vojtěškové úsušky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pro jídelny, restaurace, školky a nemocnice -loupané brambory balené -konzumní a sadbové brambory -loupaná cibule.

Cukrárna: - zákusky - dorty - koláče a cukroví - marcipánové ozdoby - studená kuchyně. Prodej cukrářských potřeb.

Velkoobchod, prodej: -pivo -nealkoholické nápoje, limonády, minerální vody.

Řeznictví. Maloobchod, prodej: -maso -uzeniny.

Prodej, maloobchod: -maso -uzeniny.

Výroba, dodávka, prodej: - loupané brambory pro velkoodběratele - vařené brambory - kostky, plátky - sterilovaná zelenina, kompoty - zeleninové saláty vakuované - loupaná zelenina, cibule.

Řeznictví. Prodej, maloobchod: -maso -uzeniny.

BUCKET''S Delivery, s.r.o. poskytuje noční rozvoz alkoholu po Brně.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -ovoce. -zelenina.

Výroba, pečení: -cukrářské výrobky -cukroví.

Pekařství. Výroba: -kompletní sortiment pekařských výrobků -pečivo.

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.