Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Česká zmrzlina a šlehačkové zákusky. Cukrárna: -dorty, zákusky -česká zmrzlina -zmrzlinové poháry -dorty hotové, na zakázku -dárkové balíčky, dárkové koše -výrobky z pravé šlehačky.

Mrazírny. Výroba, balení, velkoobchod, prodej: - mražená zelenina: - mražené ovoce. Zpracování a konzervování ovoce, zeleniny a brambor. Prodej, velkoobchod: - čerstvé ovoce-jahody, maliny, jablka - zelenina čerstvá.

Prodej, e-shop: - reklamní parfémy - reklamní vlhčené ubrousky - gumové rukavice - mýdla - reklamní náplasti - sady první pomoci - reklamní vína - papírové kapesníčky.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky, dorty, cukrovinky -cukrářské výrobky.

Rodinné vinařství. Výroba,prodej vín (víno,vína): -stolní,odrůdová -vlastní produkce,dovoz z těchto zemí: -FRANCIE,CHILE,NOVÝ ZÉLAND,AUSTRÁLIE, JAR*,ARGENTINA,PORTUGALSKO.

Výroba: - těstoviny z tvrdé i měkké pšenice - bezvaječné těstoviny.

Velkoobchod, prodej: - suroviny pro pekárny a cukrárny (pro pekaře a cukráře) - sůl, cukr, mouka, tuky a oleje, škroby, sušené mléko a sušená vejce, ovocné džemy a povidla, ovocné kompoty, čokoládové polevy, fondán, suché plody, posypové materiály, náplně, směsi - pekařské a cukrářské polotovary. Sídlo firmy: - Lubojaty 31, Bílovec.

Prodej: - smíšené zboží - potraviny.

Dodávka pro výrobce masných výrobků, masný průmysl, gastronomii. velkoobchod: - přírodní koření a extrakty koření - směsi koření - směsi koření s obsahem technologických přísad - jednotlivé a kombinované technologické přísady a přípravky - aspiky - sójové proteiny - funkční koloidy - marinády - aspiky - směsi k obalování mas a ...

Svoz pevnný domovní odpad, domovního odpadu, běžný komunální odpad, svoz PET lahví, TV, lednice, mrazáky, baterie, pneumatiky a další. Zpětný odběr. Velkoobchod, prodej: -nápoj, nápoje: -rozvoz, dovoz, distribuce -alkoholické, nalkoholické nápoje -pivo Velkopopovický Kozel, Radegast, Havlíčkobrodské pivo (REBEL) Prodej 5l soudků s ...

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Výroba sportovních potřeb: šití turistických batohů, batohů a pouzder na pruty pro rybáře. Pěstitelská pálenice: pálení ovocných kvasů

Nabídka masa a uzenin vlastní výroby. Prodej potravin.

Prodej: -smíšené zboží

Maloobchod, prodej: -potraviny -spotřební zboží -drogerie.