Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Prodej, e-shop: - reklamní parfémy - reklamní vlhčené ubrousky - gumové rukavice - mýdla - reklamní náplasti - sady první pomoci - reklamní vína - papírové kapesníčky.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky, dorty, cukrovinky -cukrářské výrobky.

Rodinné vinařství. Výroba,prodej vín (víno,vína): -stolní,odrůdová -vlastní produkce,dovoz z těchto zemí: -FRANCIE,CHILE,NOVÝ ZÉLAND,AUSTRÁLIE, JAR*,ARGENTINA,PORTUGALSKO.

Výroba: - těstoviny z tvrdé i měkké pšenice - bezvaječné těstoviny.

Velkoobchod, prodej: - suroviny pro pekárny a cukrárny (pro pekaře a cukráře) - sůl, cukr, mouka, tuky a oleje, škroby, sušené mléko a sušená vejce, ovocné džemy a povidla, ovocné kompoty, čokoládové polevy, fondán, suché plody, posypové materiály, náplně, směsi - pekařské a cukrářské polotovary. Sídlo firmy: - Lubojaty 31, Bílovec.

Prodej: - smíšené zboží - potraviny.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Nabídka masa a uzenin vlastní výroby. Prodej potravin.

Prodej: -smíšené zboží

Maloobchod, prodej: -potraviny -spotřební zboží -drogerie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - kondomy BiX, pánské ochrany - potravinové doplňky, doplňky stravy. Provozovna Opava: - Zdravá výživa U Hlásky, tel.: 608744830.

Výroba pečiva a cukrárenských výrobků.

Služby: -detoxikace organismu metodou MUDr. Jonáše. Prodej: -potravinové doplňky Finclub, RA-VIT, Joalis.