Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchod potravin. SVOP síť českých maloobchodních prodejen potravin.

Řeznictví a uzenářství Kulhánek. Prodej: - maso, masné výrobky, uzeniny.

(Areál skladů Domácí potřeby) Sklad Cash and Carry. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sudové, lahvové a plechovkové pivo - alkohol tuzemský i zahraniční - značkové a konzumní lihoviny - víno - nealkoholické nápoje - slané doplňky. Možnost pronájmu výčepní pípy nebo chladicího zařízení. Sídlo firmy: - Polanecká 803/72, Ostrava - ...

(Bývalé sklady ovoce zeleniny Ostrava) Sklad Cash and Carry. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sudové, lahvové a plechovkové pivo - alkohol tuzemský i zahraniční - značkové a konzumní lihoviny - víno - nealkoholické nápoje - slané doplňky. Možnost pronájmu výčepní pípy nebo chladicího zařízení.

Velkoobchod s cukrovinkami Obchodní zastoupení firmy PORFIX-pórobeton, a.s, Zemianske Kostolany, SR.

Výroba a prodej: - žen-šenový elixír (je zdrojem energie, stimuluje tělo i mozek, zbavuje únavy, povzbuzuje sexuální potenci, využitelný při prevenci impotence).

Výhradní zastoupení pro ČR "Mladý ječmen". Výroba, prodej, zásilkový prodej: -doplňky stravy: -stimuluje do normálu -očista organismu -tablety - chlorela (sladkovodní řasa) -prášek - mladý ječmen (nápoj) -zdravá výživa.

Internetový obchod, e-shop: - produkty Bairnsfather - Absinth, Bitter, Reality, Domašovská Hořká, Jesenická Bylinná a Bairnsfather Vanilka - absinthové příslušenství (skleničky, lžičky, fontány a dýmky).

Nabízíme včelí produkty. Prodej: - medovina - med - včelí produkty. Vykupujeme med v hliníkových i plastových konvích.

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Maloobchod: -potraviny -nápoje -tabákové výrobky

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Velkoobchod a velkosklad: -pravý čínský čaj(zelený, bílý, oolong, jasmínový) -dárkové balení.

Krouhárna zelí. Výroba: - marinované zelí - kysané zelí - zelné saláty.

Curkářství: - prodej zákusků, dortů, svatebního cukroví a teplých i studených nápojů. Nabídka obložených mís a chlebíčků.

Moštárna v Hostětíně: - výroba bio ovocných šťáv - jablečné mošty a sirupy v BIO kvalitě - ekologické zemědělství, ovocnářství

Výroba - prodej: - jablečné džusy i v plechovkách - jablečné a hruškové pyré do pekáren a mlékáren - dia jablečný nektar - ovocné nektary a nápoje Pinto - Light - Nella - Tropical - Multivitamin - destilovaná voda - energetické nápoje s kofeinem a výtažků exotických rostlin Erektus, Semtex.