Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Řeznictví, uzenářství: Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny - sýry - saláty - lahůdky.

Výroba: - mražené smetanové krémy.

Výroba: -chléb -cukrářské výrobky. objednávky pekárna tel.: 327 51 20 88 objednávky cukrárna tel.: 327 51 30 16

Pálenice. Pálení, destilace: -ovocné kvasy

Výroba a distribuce: - chlebové, běžné i jemné pečivo - cukrářské produkty

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - doplňky stravy Hema, přípravky na přírodní bázi - zdravotní matrace, polštáře a rošty Tempur, výrobky pro zdravotnictví - technické izolace na bázi pěnového polyetylénu a vulkanizovaného kaučuku - tepelně izolační materiál Mirelon, Kaiflex, termoakustická izolační podložka z extrudovaného ...

Velkoobchod: -ovoce -zelenina. Nabízíme: -krouhané zelí (krouhání provádíme na počkání na speciálním žezacím stroji)

Pražená káva. Po upražení: -míchání kávy do směsí -čištění -balení -rozvoz odběratelům. Jsou to převážně kavárny, hotely, cukrárny a bary.

Maloobchod: -řeznictví -uzenářství.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -pečivo.

Lahůdkářství. Výroba, prodej - cukrářské a lahůdkářské výrobky. Zakázková výroba: - dorty - obložené mísy.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Restaurace, vývařovna, jídelna: -pořádání svatební hostiny 30 osob -různé oslavy po domluvě -párty apod. Pohostinství. Potravinářská výroba, prodej: -knedlí (knedle), knedla -rozvážení jídel, obědů.

Pekařství a cukrářství: - výroba: - pečivo - cukrářské výrobky

Víno, prodej, zásilkový obchod. Nabídka značkových vín z celého světa více než 400 druhů vín, nejvýznamnější vinařské oblasti a Nabídka vinných a značkových destilátů Země původu: - Francie, Itálie, Španělsko, Portugalsko, Kalifornie, Chile, Argentina, Jižní Afrika, Austrálie, Nový Zéland, Maďarsko, Rakousko, Morava.

Prodej, distribuce: - sušené mléčné produkty pro lidskou spotřebu - sušené mléko odstředěné - sušené mléko plnotučné - sušená syrovátka sladká-krystalizovaná forma - sušená syrovátka sladká-nekrystalizovaná forma - syrovátkové proteinové koncentráty - kasein - máslo čerstvé i mražené - mléčné produkty v cisternách - ...

Cukrárna: -cukrářské výrobky -nápoje -zmrzlinové poháry -chlebíčky, bonboniéry. Další cukrárna: -nám. Svobody 8, Brno tel.: 542214073

Pěstování, velkoobchod, prodej: -ovoce -jahody -sazenice.