Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej: -potravinové výrobky -chlebíčky -dárkové balíčky a koše.

Ruční výroba čokoládových cukrovinek a výrobou čokoládové polevy a nugátových náplní -bonboniery - čoko výrobky v dózách -čoko výrobky v sáčcích -krémy -čokoládové polevy a náplně.

Výroba, prodej piva PRIMÁTOR Sortiment pivovaru: - Primátor Double - Primátor Rytířský - Primátor Exkluziv - Primátor Polotmavý - Primátor Tmavý ležák - Primátor Světlý ležák - Primátor Ležák 11% - Primátor Světlé výčepní pivo - Primátor Nealkoholické pivo - Primátor Diamant světlé pivo se sníženým obsahem cukru - Primátor ...

Vicom, s.r.o. je specializovaný velkoobchod zaměřený na prodej značkových vín celého světa. Velkobchodní sklad a distribuce vín, alkoholických nápojů, nealko, piva a doplňkového sortimentu pro gastronomii (káva čaj, oříšky sladkosti a dochucovadla). Zastupujeme a distribuujeme vína (za ceník výrobců) vetšiny významných tuzemských vinařů. ...

Předmět podnikání: - pivovarnictví a sladovnictví - hostinská činnost - skladování zboží a manipulace s nákladem - velkoobchod - výroba nápojů - pořádání výstav, veletrhů, přehlídek a obdobných akcí.

Prodej: -pramenitá voda Šumavský pramen -vratné demižony o obsahu 18, 9 l. Služby: -nápojový servis.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží. -tabákové výrobky.

Služby: -výkup léčivých rostlin -pěstování sazenic léčivých rostlin a koření -výroba bylinkových polštářků.

Činnost: - velkoobchodní společnost zabývající se exportem smíšeného zbož - finanční poradenství

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

prodej: -mražené zboží -drůbež -ryby -zelenina -hranolky -krokety -pizza -hamburgery.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Člen skupiny Mamma Snack Group (Svačinka od maminky)- malé minipekárny vyrábějící chutné čerstvě napečené pečivo (buchtičky slané i sladké).

Maloobchod, prodej: - potraviny.

Prodej vajec, prasat a drůbežího masa z vlastní produkce.

Výroba, prodej: - pekárenské výrobky - rohlík - chleba spod. Pekařství.

Palírna, pálenice: - pěstitelské pálení z dodaných kusů ovoce nebo kvasu - drcení, moštování. Likérka, lihovar. Výroba - alkoholické nápoje.

Výroba, prodej: - lahůdkářské a masné speciality.

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - pekárenské výrobky - rohlík - pečivo - chleba apod.

Výroba, prodej: -domácí zákusky, (cukroví) -dorty.

EXPORT - IMPORT : -stavební hmoty (bílý portlandský cement, odformovací oleje, přísady do betonu atd.) -palmové oleje PALMAVAS, palmové tuky -rýžový, sezamový olej -konstrukční profily FIBERSIT -NanoD8 - Nanomateriály & Nanovýrobky -panely pro fotovoltaické elektrárny -vertikální větrné turbíny -elektrické čtyřkolové ...