Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Řeznictví, uzenářství, výroba, prodej: -masa, maso -masných výrobků -uzeniny Restaurace, pohostinství.

Pekárna, pekařství. Výroba, maloobchod, prodej: - pečivo, pekařské výrobky (chléb, veky, běžné pečivo, sladké pečivo, koláče, vánočky).

Prodej vlastních uzenin - rozvoz masa a uzenářských výrobků

Výroba, prodej: - vajec, vajíčka, vejce - drůbeží a vepřové maso. Chov: - prasata - drůžeb. Pěstování: - ovoce.

Supermarket-prodejna potravin. Pracovní doba: -pondělí až neděle 7-20hod

Pěstování: -ovoce a ořechy, -obilí a jiné kulturníplodiny. Chov: -drobná hospodářská zvířata.

Pekárna Jarka - Malšovice výroba pečiva Objednávky pečiva telefon 495535211 495263591 Prodejny pečiva V Lipkách Jarka Malšovice

Výroba: -smažené bramborové lupínky(brambůrky) -houskové knedlíky.

Distribuce, prodej, zásilková služba: -bylinné produkty tradiční čínské medicíny.

Výroba a prodej lázeňských oplatek.

Výroba: -veškeré druhy mouky -mlýnská krmiva, otruby.

Pekařství. Výroba, prodej: - pekařské a cukrářské výrobky - svatební koláče - cereální výrobky.

Řeznictví, uzenářství. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - maso - uzeniny.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží.

Výroba: -pekařské výrobky -chéb -bramborový,slezký,slunečnicový -sojový,celozrnný -rohlíky,housky -sýrový rohlík -celozrnné pečivo -sladké pečivo -kobliha -loupák -croisant Maloobchod,prodej: -potraviny -pekařské výrobky -smíšené zboží.

Supermarket TERNO. Maloobchod, prodej: -potraviny -uzeniny, masna, maso -ovoce, zelenina -drogerie -domácí potřeby -pečivo.

Servis kávovarů. Zajišťujeme záruční opravy všech typů automatických kávovarů značky DeLonghi a Jura. Podminky vyřízení záruční opravy se řídí platnými zákony. Pozáruční servis a generální opravy provádíme pro kávovary značek Saeco, DeLonghi, Jura, Ariete, Astoria, Aurora, Bezzera, Brasilia, Bravilor, Carimali, Cimbali, Faema, Futurmat, ...

Maloobchod, prodej: -maso -uzeniny -mražené maso -drůbež.

Pekárna. Výroba, prodej: -pečivo: -chleba, koláče, tyčinky, vánočky, veky, rohlíky, atd. Prodejna: -po-pá 4.45-16.25.

Velkoobchod, maloobchod: - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky - káva - slané pečivo - cukrovinky - konzervy.

Výroba, prodej: -perníkové výrobky -tvarovaný perník -srdce -perníková zvířátka -perníková loga -sezónní perník -velikonoční, vánoční.