Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Dovoz a distribuce džusových koncentrátů CADISO z Dánska, včetně možnosti bezplatného zapůjčení dispenzerů – vířičů, vhodných k výrobě džusových nápojů.

Prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Náš zájezdní hostinec má k potěše ducha i těla otevřeno denně od 11 do 23 hodin.Jídelní lístek Každý den se můžete podívat co pro Vás naši kouzelníci připravili a na co se můžete těšit. Dětský koutek V rámci zkvalitnění služeb byl zprovozněn dětský koutek a v podstatě celá jedna místnost je určena Vašim nejmenším. Jedná se o tzv. včelín ...

Pekařství, pekárna. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Výroba, velkoobchod, prodej: - cukrářské výrobky, cukroví, zákusky, dorty, korpusy, těsta, mini zákusky, vařené ovocné zmrzlinové směsi.

Prodej nápoje -alkoholické -nealkoholické

Výroba exkluzivních (exklusivní) alkoholických nápojů nejvyšší kvality. Hlavní sortiment vyráběn na základě finské receptury a technologie. Velkoobchod, prodej, distribuce: - nápoje - lihoviny - destiláty - Platinum exlusive vodka - Helsinki vodka Pure - Helsinki vodka raspberry - Haltiatunturi liquer (likéry) - Mastis - great ...

Výroba: -zmrzliny pasterované -mražené dorty. -cukrářská výroba Velkoobchod, prodej: -zmrzlina -kornouty, oplatky -doplňky do pohárů -zmrzlinové směsi-práškové směsi -polevy.

Prodej: -smíšené zboží.

Výroba, prodej: -zeleninové konzervy -okurky, feferony, paprika, červená řepa, zelí, saláty, speciality.

Maloobchod, prodej: -nápoje -potraviny -drogerie.

Velkosklad minerálních vod. Objednávka nápojů: -tel.:577341812. Pronájem nemovitostí

Maloobchod, prodej: - zelenina.

Výroba: -kvalitní domácí knedlíky vařené ve vodě, ruční výroba.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Řeznictví, uzenářství. Prodej, maloobchod: - maso - uzeniny.

Pekařství, cukrářství. Výroba: - pečivo - cukroví - zákusky.

Výroba, maloobchod, prodej: - masné a uzenářské výrobky. Řeznictví. Uzenářství.