Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej, maloobchod: - potraviny.

Velkoobchod, prodej: - masné výrobky - uzeniny

Maloobchod, prodej, rozvoz: - potraviny.

Výoba a prodej kysaného zelí. Bašovo Starokolínské kysané zelí.

Import,export,distribuce,velkoobchod: -mražené výrobky: -ryby a rybí výrobky -mražené polévky -bramborové hranolky a krokety -hotová jídla -mražená zelenina,ovoce -mražená drůbež -mražené smetanové krémy. Doprava. Skladování. Transport.

Čajová zahrada. Prodej: -čaj -káva -keramika

Velkoobchod, sklad, import, export včetně inženýrinku a rozvozu zboží: -ovoce, zelenina i jižní a exotická -zemědělské produkty včetně sterilovaných -nápoje, potraviny, alkohol -stolní vody z nejkvalitnějších oblastí.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Prodej: - vína:winařství Dietrichstein - moravská, slovenská a maďarská. Pronájem, správa, údržba: - vlastní nemovitosti. Právní služby Zemědělské družstvo Velké Pavlovice Výroba varhanů Krnov www.rieger-kloss.cz.

Maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny. Výroba, zpracování a konzervování masa z velkých hospodářských zvířat.

Maloobchod, prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - smíšené zboží.

Cukrárna. Výroba: - dorty - zákusky

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.

Import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -strojky na výrobu frappé /frapé/ - řecká káva. Export: -nářadí a nástroje. Velkoobchod, prodej, dodávka: -káva.