Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: -smíšené zboží:

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - nápoje - drogerie - tabákové výrobky.

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Smíšené zboží. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - domácí potřeby.

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - chleba - bílé pečivo - sladké pečivo Restaurace U Pekaře: - kapacita 30 míst-možnost pořádat oslavy - letní zahrádka pro 20 osob - denní menu - Po-Ne 11-22.

Výroba: - zákusky - houskové knedlíky - knedlíky plněné - knedlíky bramborové - zákusky, drobné cukroví, dorty na svatby dle objednávek a výběru.

Velkoobchod, maloobchod s kávou, čaji a kořením.Široký výběr kvalitního koření, kořenících směsí, kávy a čajů.

Cukrářství. - cukrářská výroba

Smíšené zboží. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní Velkosklad, velkoobchod: - alkoholické nápoje, pivo

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Pekárna. Výroba: - pekařské výrobky - cukrářské výrobky.

Pekárna, pekařství, cukrářství. Výroba, maloobchod, prodej: - pečivo, cukrářské výrobky (rohlíky, koláče, chléb, čajové pečivo, cukroví, vánočky).

Cukrářská výroba: -klasické zákusky, miniaturní zákusky, srdce, podkovy, svatební poschoďové dorty, rolády, dětské dorty disney, dorty-máslové a šlehačkové až čtyřposchoďové. Vše na objednávku.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej: - koření - sušené houby - sušená zelenina - sušené ovoce - kořenicí směsi - škroby - česneková pasta. Maloobchodní balení. Výkup: - houby.

Maloobchod: - maso - uzeniny - drůbež.

Výroba: - saláty - pomazánky - chlebíčky - aspiky - rybí výrobky - knedlíky - polotovary - zabijačkové speciality. Příprava: - obložené mísy - pohoštění pro slavnostní příležitosti.

Restaurace, hospoda. Obchod, prodej: -potraviny.