Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Cukrárna. Výroba, prodej, objednávka: -domácí zákusky -dorty-i s dětskou tématikou. Nabídka: -káva, čaj, pivo -cukrovinky -zmrzlinové poháry.

Malobchod, prodej: -smíšené zboží.

Prodej: -včelařské potřeby-medomet, stáčecí nádoby, úly* -svíčky ze včelího vosku -med*, medovina -bylinné sirupy -čaje -přírodní kosmetika -propolis -mateří kašička -pyl* -ženšen -mumio -masti -krémy -kapky z léčivých (léčivek) bylin celého světa -Hrdějovická keramika -levná keramika -zásilková ...

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží: - potraviny - drogerie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje alkoholické, nealkoholické -lihoviny.

Zemědělská činnost. Rostlinná a živočišná výroba. Prodejna masa a uzenin: -Jeseník, Fučíkova 4: -tel.:584412137. Výroba, zpracování a odbyt zemědělské produkce. Eko zemědělství. Člen svazu PRO-BIO. Společnost ekologicky obhospodařuje asi 280 ha trvalých travních porostů, chov skotu bez tržní produkce mléka

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodejna nezávislé obchodní sítě Bala. Maloobchod, prodej - potraviny - smíšené zboží - papír - drogerie - tabák a cigarety - potřeby pro domácnost, žárovky, baterie.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží. Silniční nákladní doprava.

Výroba, prodej: -potraviny: -kečupy, kompoty bez chemických konzervačních činidel -ovocné a zeleninové pomazánky -sterilovaná zelenina -proslazené ovoce -marmelády.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží:

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - nápoje - drogerie - tabákové výrobky.

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Smíšené zboží. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - domácí potřeby.

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - chleba - bílé pečivo - sladké pečivo Restaurace U Pekaře: - kapacita 30 míst-možnost pořádat oslavy - letní zahrádka pro 20 osob - denní menu - Po-Ne 11-22.

Výroba: - zákusky - houskové knedlíky - knedlíky plněné - knedlíky bramborové - zákusky, drobné cukroví, dorty na svatby dle objednávek a výběru.

Velkoobchod, maloobchod s kávou, čaji a kořením.Široký výběr kvalitního koření, kořenících směsí, kávy a čajů.

Cukrářství. - cukrářská výroba