Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: -potraviny, smíšené zboží.

Velkoobchod: - alkoholické nápoje.

Pekařství,cukrářství. Výroba: -cukrářská - dodávka do cukráren (cukrárny): -zákusky,koláče,dezerty -zakázková cukrářská: -zákusky na svatbu -svatební koláčky -řezy,rolády,zákusky -vánoční cukroví.

Podniková prodejna. Prodej: - české sudové a láhvové pivo - suroviny k domácímu vaření piva - chladící a výčepní zařízení - i půjčovna - pivní sklo.

Pekárna. Výroba, prodej, maloobchod: - pečivo.

Velkoobchod, prodej: - mražené potraviny.

Maloobchod, prodej: - potravin a smíšeného zboží.

Výroba: -cukrářské výrobky.

Cukrářská výroba: - zákusky - cukroví - dorty.

Šestákova pekárna. Výroba, prodej: -pečivo, chleba, pizza. Pobočky: -Uherský Brod, vlakové nádraží otevřeno: po-pá 4.45-18.15 -Uherský Brod, autobusové nádraží otevřeno: po-pá 5.00-15.00 -Uherský Brod, pasáž Neradice otevřeno: po-pá 5.00-17.30 -Uherský Brod, ul. 26. dubna otevřeno: po-pá 5.30-17.30 -Uherský Brod, ul. ...

Maloobchod: - potraviny. Potraviny - smíšené zboží: - Opava, Olomoucká 42 - tel.: 553711922. Potraviny VS: - Opava, Krnovská - tel.: 553707690. Potraviny PL: - Opava, Olomoucká 88 - tel.: 553610759. Potraviny VS: - Opava, Olomoucká - tel.: 553707470. Potraviny - samoobsluha: - Opava, Boženy Němcové 1 - tel. ...

Pražírna, balírna kávy.

Velkoobchod, prodej: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - cigarety, tabák - slané pečivo.

Pekařství a cukrářství. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků. -lázeňské oplatky -Dia výrobky -Bezlepkové výrobky Babiččiny nudle tel: 499 441 105

Výroba, dodávka, prodej: -nealkoholické nápoje: -COCA-COLA, FANTA, LIFT, SPRITE, KINLEY, BONAQUA, CAPPY, NESTEA. Sídlo firmy: -Praha, Českobrodská 1329 tel.: 283015111. Klientské oddělení: -tel.: 283015666.

Výroba, prodej: -pšeničná mouka, krmiva -vaječné i bezvaječné těstoviny -těstoviny plněné -dětská krupička -extrudované výrobky-křehký chléb GRAHAM, ZÁTKŮV KUKUŘIČNÝ CHLÉB a obilná pochoutka -žitná mouka a krmiva.

Prodej: - kvalitní moravská vína. - repliky historického ručně vyráběného skla.

Prodej, výroba: -potraviny, -obložené chlebíčky, saláty.