Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej: -dorty -zákusky -teplé i studené nápoje

Řeznictví. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny - lahůdky. Řeznictví, uzenářství.

- prodej, maloobchod - potraviny - smíšené zboží

Velkovýkrmna, chov: -prasata, selata, prasnice. Služby: -řeznictví -uzenářství.

Cukrárna. Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky - cukroví - dorty, zákusky.

- eshop se sladkostmi a cukrovinkami - můžete nakoupit po kusech podle vlastní chuti a mlsat levně - velký výběr zboží - váš balíček bude rychle a kvalitně zabalen a odeslán.

Prodej: - smíšené zboží.

Řeznictví. Prodej: - maso - masné výrobky - uzeniny.

Výroba, prodej: -cukrářské výrobky, dorty, zákusky -cukroví.

Velkoobchod: - ovoce - zelenina

Masný průmysl. Jatka: - porážka dobytka. Výroba, dodávka, rozvoz, prodej: - maso, uzeniny. Řeznické práce, řezník.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, průmyslové zboží.

Zahradní centrum, prodej: - sazenice - zelenina - květiny - okrasné stromky - keře - sudová vína - pěstitelská pálenice.

Velkoobchod, prodej: -nápoje: -alko -nealko -potraviny -cukrovinky -cigarety. Doprava zajištěna.

NABER KAFFEE Distributor značkové rakouské kávy NABER Káva NABER je určena především kavárnám, restauracím, specializovaným prodejnám či firmám na území celé České republiky.

Pekárna. Cukrárna. Výroba, prodej: -pečivo -cukrářské výrobky.

Podniková prodejna. Maloobchod, prodej: - chlazená, mražená drůbež - vepřové a hovězí maso - drůbeží polotovary, uzeniny - rybí výrobky. Rychlé občerstvení: - teplá jídla, grilovaná kuřata - saláty, lahůdky, zákusky - obložené mísy, chlebíčky - denní menu.

Podniková prodejna. Maloobchod, prodej: - čerstvá chlazená drůbež - uzeniny a drůbeží polotovary - mražená drůbež, ryby, zelenina, polotovary, hranolky, koloniál a jiné chlazené a mražené potraviny - chlazené ryby, saláty, sýry, chlebíčky a jiné pečivo.

Elektronický prodej: - sypané čaje. Specializace na vybrané černé, zelené, aromatizované a ovocné čaje. Zasílání čajů na dobírku po okamžitém zpracování objednávky, nejpozději do 3 pracovních dnů. Ve Slaném nabídka služby až do domu.

Ovocnářská farma, pěstování a prodej: - jablka - hrušky - švestky

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží. Prodej potravin: -nápojů, drogerie, tiskovin a tabákových výrobků.

Přímý dovozce vysoce kvalitních čajů a přírodních léčiv. V naší nabídce najdete sypaný čaj zelený, černý, bílý, polozelený (oolong), jasmínový, medikamenty (kustovnice, mladý ječmen), čajové nádobí a soupravy, umělecké a buddhistické předměty.