Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny - maso, uzeniny.

Výroba, prodej: - masné výrobky - lahůdky.

Maloobchod, prodej: - trvanlivé potraviny - nápoje a pekařské výrobky - pečivo

Prodej, maloobchod: -maso, masa a uzenin. -řeznictví, uzenářství

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Dovážíme a prodáváme: - uzené rybí speciality - delikátní rybí saláty - dary moře a sladkých vod - víno Vyrábíme - obložené chlebíčky a bagety - čerstvé zeleninové saláty s rybou - obložené mísy z různých rybích specialit a delikates Uzené rybí speciality: - dárková balení - bio losos - losos - studený kouř - losos - teplý ...

Pěstitelská pálenice. Výroba: - destilované alkoholické nápoje.

Velkoobchod-maloobchod: -maso a uzeniny.

Výroba, prodej: - lahůdkářské, pekařské a cukrářské výrobky - výrobky teplé kuchyně spojené s restaurační a zprostředkovatelskou činností, včetně autodopravy. Zajišťění, zprostředkování: - oslavy, výročí, svatby, rauty - kompletní gastronomický servis. Pronájem: - velké a malé sály vhodné nejen pro společenské akce.

Diskontní prodejna vín VinBox. Maloobchod, prodej: - víno. E-shop, internetový obchod.

Odborné poradenství v oblasti: - zdravé výživy, vnější i vnitřní, programy regulace váhy - změny životního stylu - wellness prodej produktů zdravé výživy. REIKI - léčitelství.

Velkoobchod a maloobchod: -potraviny -nápoje.

Velkoobchod, sklad: - ovoce, zelenina - banány, jablka, pomeranče, brambory, cibule - program SZIF ( ovoce do škol) Sklady: Hradec Králové (Kukleny) – Veselý Jan Tel. : 495 534 963, 777 918 734 Jihlava (Prostředkovice) – Bareš Josef Tel. : 567 220 870, 777 918 729 Tábor (Sezimovo Ústí) – Vlnová Věra Tel. : 381 277 507, 608 317 ...

Výroba a prodej: - mlýnské výrobky.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží

Výroba: - vitamínové doplňky - potravinové doplňky.

Pekařství Kovalovský Výroba: -pekařská a cukrářská: -celozrnné pečivo s vysokým obsahem vlákniny. -pečivo vhodné pro diabetiky

Výroba: - dekorativní perníky (chaloupky, vánoční, velikonoční).