Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchod, maloobchod: -pivo ČERNÁ HORA -nápoje Sídlo, prodejna a sklad: Černá Hora 74 679 21 Černá Hora tel. +420 516 437 110 mob.+420 737 211 132 Brno-Řečkovice Hapalova 44

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čerstvé ovoce a zeleniny.

Autodoprava. Pěstitelské pálení. Cukrářská výroba.

Pekárna. Výroba: - pečivo - cukrářské výrobky.

Poradenství v oblasti výživy a suplementace. Návrh jídelníčku a doplňků stravy.

Velkoobchod: -ovoce -zelenina -vykup padanych jablek

Dovoz a distribuce italské kávy: -Deca - mletá -Espresso Italiano - mletá -Espresso Casa: -zrnková -mletá -Selezione Oro: -zrnková -mletá -Intermezzo: -zrnková -mletá

Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Výroba, prodej: - olomoucké tvarůžky - jediný původní český sýr, přírodní, měkký, odtučněný, zrající. Muzeum tvarůžků: - tel.:583401236 - po-pá 7-15 so, ne po tel.dohodě - historické exponáty - videozáznam historické a současné výroby.

Výroba: - maso a masné produkty - vařené výrobky - masné speciality. Dodávky: - uzeniny pro výrobny studené kuchyně. Porážka vepřů a hovězího dobytka. Výkup dobytka.

Velkoobchod, prodej: - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje.

Pěstitelská pálenice. Výkup, odběr: - ovoce - jablka, hrušky, švestky. Zpracování kusového ovoce a kvasu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dehydrované výrobky: - polévky - zavářky do polévek - základy, fixy, omáčky, jíšky, dochucovací směsi, bramborové, moučné směsi - sušené mléko, smetana, instantní droždí, sušené vaječné směsi - sterilované výrobky: - zelenina, saláty, kompoty, kečupy, rajský protlak, hořčice - tatarské ...

Velkoobchod s ovocem a zeleninou.

Jatky.Jatka. Výroba: -maso -uzenářské výrobky -řeznické výrobky.