Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, zpracování: - maso, uzeniny.

Velkoobchod: - ovoce, zelenina. Maloobchod s převahou potravin, nápojů a tabákových výrobků v nespecializovaných prodejnách.

Prodej: - řecké speciality: - olivy - olivový olej - vinné octy - středomořské delikatesy - řecký včelí med - lukumi.

Pekárna, pekařství. Maloobchod, prodej, výroba: - potraviny - pekařské výrobky, pečivo.

Výroba: -bramborové lupínky. - provoz restaurace

Pekárna. Výroba: - pekařské, cukrářské výrobky

Pekařství. Výroba: - pečivo.

Výroba: - mouka - zpracování obilovin - loupaná pohanka - těstovin.

Velkoobchod: - mléčné výrobky.

Mlýny. Výroba: -obilné vločky -ječné kroupy.

Výroba: - valašské smažené zemňáčky.

Jídlo rychle a jednoduše až na Váš stůl! Denně si můžete vybrat z více jak dvanácti čerstvých chlazených jídel, které přivezeme na Vámi určenou adresu v rámci Prahy a okolí standardně do 13 hodin. Doprava hlavního jídla je ZDARMA. Nabízíme polévky, hlavní jídla, saláty a cukrářské výrobky včetně nápojů.

Výroba: - potravinářských výrobků - plněných utopenců - plněných nakládaných hermelínů - nakládaných sýrů - originálních pomazánek.

Botanico café hudební kavárna. Vyrábíme: - přírodní produkty-byliny, čaje, koření, oleje s kořením, medové výrobky, přírodní kosmetiku, výrobky se solí z mrtvého moře apod. kancelář: Průmyslová 3142/77 796 01 Prostějov