Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Velkoobchod: - mléčné výrobky.

Mlýny. Výroba: -obilné vločky -ječné kroupy.

Výroba: - valašské smažené zemňáčky.

Jídlo rychle a jednoduše až na Váš stůl! Denně si můžete vybrat z více jak dvanácti čerstvých chlazených jídel, které přivezeme na Vámi určenou adresu v rámci Prahy a okolí standardně do 13 hodin. Doprava hlavního jídla je ZDARMA. Nabízíme polévky, hlavní jídla, saláty a cukrářské výrobky včetně nápojů.

Výroba: - potravinářských výrobků - plněných utopenců - plněných nakládaných hermelínů - nakládaných sýrů - originálních pomazánek.

Botanico café hudební kavárna. Vyrábíme: - přírodní produkty-byliny, čaje, koření, oleje s kořením, medové výrobky, přírodní kosmetiku, výrobky se solí z mrtvého moře apod. kancelář: Průmyslová 3142/77 796 01 Prostějov

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod: -smíšené zboží Poradenství, zprostředkování: -obchod: -čistící a dezinfekční prostředky pro potravinářství a zemědělství -služby.

Výroba, prodej: - lékárenská kosmetika - zdravotnické prostředky - doplňky stravy. Přípravky na ochranu před sluncem: - ALTERMED SUN - ALTERMED PANTHENOL Výrobky určené pro děti: - ALTERMED BABY. Dermokosmetická řada: - ALTERMED PHASE apod. Další produkty: - kloubní program - péče o vlasy - intimní péče pro ženy - ...

Maloobchod: - potraviny.

Maloobchod: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod: -maso. -smíšené zboží.

Velkoobchod, prodej: -ovoce, zelenina -pivo lahvové, sudové.

Výroba: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Prodej smíšeného zboží. Samoobsluha.