Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pekařství PANERIA - ochranná známka sítě specializovaných obchodů pekařských výrobků. Výroba, maloobchod, prodej: -pečivo -chleba -buchty -cereálie -rychlé občerstvení, restaurace: -francouzská snídaně -bagety -studená kuchyně (chlebíčky, saláty) -pizza -panini. Služba: -objednávka, dovoz zboží. Značka PANERIA: ...

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, průmyslové zboží.

Bistro LABUŽNÍK. Pohostinství: -bufet -studená kuchyně. Výroba: -studená kuchyně: -obložené mísy -rolády -chlebíčky.

Prodej smíšeného zboží.

Pekařství. Pekárna. Výroba: - pekařská. Maloobchod, prodej: - pečivo - pekařské výrobky.

Řeznictví. Výrobna uzenin.

Výroba, rozvoz po Olomouci zdarma: - pizza 44 druhů - zeleninové saláty - pivo a nealkoholické nápoje.

Jatka. Řeznictví, uzenářství. Výroba, zpracování, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: - maso, masné výrobky - uzeniny, uzenářské výrobky.

Pěstitelská pálenice, palírna. Pálení ovoce. Výroba: - alkohol, alkoholické nápoje, lihoviny.

Člen maloobchodní sítě Hruška. Výroba: - domácí uzeniny (uzenářské výrobky). Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny - potraviny - ovoce, zelenina - pečivo - chlazené výrobky - nápoje - polotovary - smíšené zboží - drogerie.

Prodej: -ryby živé sladkovodní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potravinářské přísady -konzervační látky, stabilizátory -emulgační činidla -tresti.

Družstevní obchodní dům. Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - občerstvení - drogistické zboží - průmyslové zboží.

Velkoobchod, prodej, maloobchod: - čaje ROOIBOS - bylinné čaje.

Výroba: -ovocné destiláty.

Výroba, prodej: -hygienicky balený cukr HB CUKR o hmotnosti 40g, sůl, pepř, párátka. Doprava: -vnitrostátní a mezinárodní kamionová -12 kamionů. Divize MOTO sportu: -import, distribuce motocyklů a ATV (čtyřkolek), SUZUKI, KAWASAKI, HONDA -oděvy pro silniční motocykly, přilby, obuv pro silnici i motokros, chrániče.