Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej: - zdravá výživa - doplňky - sportovní výživa - literatura.

VÝROBA A PRODEJ: - prostředek na hubnutí CHITOSAN

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - pečivo, pekařské výrobky.

Prodej, výroba: -vepřové maso, selata -chovné kuřice, slepice -vejce -organická hnojiva.

Prodejna potravin: -Křemže, Sokolská 361, tel.:380741061.

Zemědělská výroba se specializací na výrobu vepřového masa. -

Prodej strojů, zařízení a potřeb pro řeznictví: -střeva -přípravky potravinářské, kořenící, kutrovací -čistící prostředky -pracovní oděvy -ochranné pomůcky.

Zemědělské družstvo. Výroba, prodej: -lupínky.

Sklad, distribuce, velkoobchod, prodej: -suroviny pro pekaře a cukráře od tuzemských a zahraničních výrobců. Sklad náhradních dílů, servis, opravy: -pekařské stroje a zařízení.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Řeznictví. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny.

Maloobchod, prodej: - ovoce a zelenina - suché plody - cukrovinky, bonboniéry - nápoje, zejména nealkoholické - zdravá výživa. Sídlo firmy: - Palackého 243, Valašské Meziříčí.

Maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina - sušené plody - potraviny - uzeniny - pečivo - mléčné výrobky - nealkoholické nápoje - pivo. Sídlo firmy: - Palackého 243, Valašské Meziříčí.

Pěstitelská pálenice: - pálení z dodaných kvasů. Moštárna: - moštování ovoce.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Náš eShop vám nabízí sortiment vín s možností osobního vyzvednutí nebo zaslání poštou.

Maloobchod, prodej: - kvalitní sudová vína - dárkové koše - tabákové výrobky.