Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchodní prodej ryb lovených v Ochotském moři. Sortiment zahrnuje několik druhů Lososa - gorbuša, keta, stříbrný, nerka, královský.

Prodej semen zeleniny, bylin a koření, konopí, chilli, travního osiva, klíčků k jídlu. Eshop i kamenná prodejna. Po předchozí domluvě možno otevřít i mimo pracovní dobu.

Vino - pro, s .r. o. se specializuje na výrobu a velkoobchod s vínem a mošty z Maďarska.

Maloobchod, prodej: -čaje a čajové příslušenství -vodní dýmky -Yixing keramika -etnické hudební nástroje -vonné tyčinky -zboží z Orientu -orientální textil.

E-shop: - čínské bylinné produkty

Společnost ŽIVA zemědělská obchodní, a.s. se zabývá prodejem zahradní a komunální techniky, truhlářskými a tesařskými pracemi, stavbou dřevostaveb, výrobou dřevěného šindele a zemědělskou výrobou. Prodej zahradní a komunální techniky: Už od roku od roku 1994 patříme mezi hlavní dodavatele zahradní a komunální techniky v regionu od Hanušovic ...

Ladislav Venc provozuje obchod s potravinami a smíšeným zbožím.

MENU: - Chléb - Běžné pečivo - Celozrnné pečivo - Sladké - Lahůdky - Sezonní výrobky

Portalis s.r.o. provozuje vinotéku, kde prodává nejrůznější česká, zahraniční, ovocná a stáčená vína. Dále nápoje, alkohol i likéry, pivo Harrach a sudové pivo na přání, dárková balení cukrovinek. Mimo jiné zajišťuje pronájem výčepního zařízení.

Šlechtitelská stanice Keřkov. Prodej, pěstování: -brambory, brambora, ranné, poloranné konzumní odrůdy, polopozdní až pozdní odrůdy, sadba. -kmín, žito.

Pěstitelská pálenice. Popis laserem.

Zásobování lékáren. Velkoobchod, maloobchod, prodej, Eshop: - doplněk stravy Sarapis (potravinové doplňky pro ženy, muže).

Pražírna kávy s ochutnávkou - domácí pražírna kávy tureckého výrobce TOPER. - 20 druhů Arabic káv a 4 naše kávové směsi.

Kouč průvodce na cestě za úspěšným a šťastným životem. Pomohu Vám žít život, který chcete žít

Výroba: - šokově zchlazená balená hotová jídla. - balená teplá hotová jídla. Tradiční výrobky české i světové kuchyně. Například: Svíčková na smetaně, Smažený sýr se šunkou, Masová směs s tarhoňou, Vepřový vrabec se zelím a bramborovým knedlíkem, Těstoviny s kuřecím masem, špenátem a sýrem, Boloňské špagety, - obložené mísy, chlebíčky, ...

E-shop s BIO produkty. Recepty vegetariánské, veganské a zdravá strava. Články na témata zdravá strava, vegetariánství, veganství a životní styl

Včelařství. Prodej, maloobchod: - včelařské produkty, med, pyl, propolis, mateří kašička - včelařské potřeby, pomůcky (medomet, varák na vosk, úly) - medovina, medové likéry - kosmetika ze včelích produktů - čaje, byliny bylinné, tinktury - potravin. doplňky - svíčky z včelího vosku - vosk na svíčky a knoty - odborná ...

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých Pekařství, cukrářství

Maloobchod, prodej, ochutnávka: -víno, vína.