Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Cukrárna. Maloobchod, prodej: - zákusky, cukrářské výrobky.

Distribuce, dovoz, import, dodávka, prodej, velkosklad, obchodní činnost: -potravinářská želatina z Itálie. Prodej: -technické želatiny.

Výroba - lihoviny z ovocných kvasů

Prodej - masné výrobky Výroba, zpracování - maso - masné výrobky Restaurace

Výroba - perníky - cukrovinky Výroba - pečivo

- - řeznictví, uzenářství Bufet

Bylinné lázně. Služby: - bylinné léčivé koupele - rašelinové koupele - koupele z otrub - masáže (šíje, rukou, nohou, zad, zad a šíje, zad, šíje a nohou, celého těla) - po dohodě konzultace s odbornými lékaři - gemmoterapie (léčba pupeny) - občerstvení. Maloobchod, prodej: - bylinné čaje a směsi. E-shop.

Produkty ekologického zemědělství: ovoce, zelenina, med.

Zpracování produktů rostlinné výroby.

Prodej - arabské zboží Rychlé občerstvení arabská kuchyně

Distribuce - zmrzlinové kornoutky a směsi - směsi na výrobu ledové tříště - sušené mléko Prodej - zmrzlinové kornoutky a směsi - směsi na výrobu ledové tříště - sušené mléko

Pálenice. Služby: -pěstitelské pálení ovoce. Výroba: -destilované alkoholické nápoje, destiláty, lihoviny, pálenka.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.