Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej - racionální výživa Prodej - nealkoholické nápoje

Prodej - bezlepkové potraviny Zeleninový bar - výhradně jídla bez lepku, BIO - polední menu - rozvoz jídla

Výroba - chlebíčky - bagety - bulky - housky - obložené mísy - jednohubky

Pekárna. Cukrárna. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých. Výroba mlýnských výrobků. Další pekárny: T.G.Masaryka 1,Lanškroun nám.J.M.Marků 80,Lanškroun

Prodej vína. Při odběru 5 litrů vína a více je možno se dohodnout i mimo provozní dobu telefonicky. Provozní doba: Po - zavřeno Út - čt 13:00 - 20:00 Pá - So 9:30 - 11:00 14:00 - 22:00 Ne 14:00 - 20:00

Distribuce - trubičky LANT OLEXE Výhradní dovozce - trubičky LANT OLEXE

Dodávka - 100% jablečné šťávy do MŠ a ZŠ - výhradní zástupce firmy FRUCTOP Velkoobchod - sypaný čaj - med

Kompletní výroba - pálenka z dodaného ovoce - pálení domacích vyrobených kvasů - drcení a moštování ovoce pro domácí výrobu kvasu

Výroba a prodej těstovin. Druhy těstovin: - vřetenové nudle - polívkové nudle - široké nudle - kolínka - vřetena - ježci - fleky - zavářka. Poskytování daňového poradenství.

Výroba,velkoobchod,prodej: -konzervované výrobky,potraviny: -zeleninové: -okurky,zelí -Kunovjanka (zeleninová směs) -masové: -paštiky -hotová jídla: -lečo s klobásou -guláš.

Informativní portál a eshop(eBar). Vše o: - vínu - pivu - whisky - rumu - tequile - jiných destilátech. Diskuze, degustace, novinky. Součástí webu je i eshop s vybranými exklusivními víny a destiláty. Privátní degustace, firemní tradiční i netradiční dárky.