Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Stanislaw Szczotka se zaměřuje na prodej bylinek, bylinných čajů, semínek bylin a dekorace.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků Hostinská činnost prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Školní jídelna. Stravování. Jídelna je součástí: Základní škola a Mateřská škola Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408, okres Nový Jičín.

Domino obchod, s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin a drogistického zboží.

ESO ZR, s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin, smíšeného a drogistického zboží.

Hana Tulisová se zaměřuje na prodej různých druhů stáčených vín.

Hana Simandlová provozuje řeznictví, uzenářství a zaměřuje se na přípravu obložených mís, talířů a naložené maso.

Ing. Kateřina Marková se zaměřuje na prodej lahůdkářských a uzenářských pochutin, sýrů, chlebíčků, salátů a zákusků.

Výroba, maloobchod, prodej: - vaječné, nevaječné a barevné těstoviny (kolínka, makarony, trubky, vrtulky, kroužky, spirály, abeceda, rýže, široké, mušličky, hvězdičky, flíčky, květy, drobení (tarhoňa), copánky - válcované níťovky - vlasovky dlouhé - lasagne

Pivovarnictví a sladovnictví -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Jarmila Šotolová provozuje vinotéku s bohatým výběrem červených, bílých a růžových vín.

Jaroslav Hajátko poskytuje ubytování s kapacitou až 16 lůžek, prodává domácí produkty a poskytuje zemědělské služby.

Jatky Malec-Petráveč, s.r.o. se zaměřuje na porážku vepřových a hovězích kusů, zpracování masa a provoz uzenářství a řeznictví.

Maloobchod, prodej: - ovoce - zelenina.

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - žermanický chléb, ruční výroba - pečivo. a také sváteční pečivo(koláče, svatební chomouty atd.

Jiří Janda provozuje prodejnu se smíšeným zbožím potravinami a drogérií.

Jiří Veinlich se zaměřuje na prodej různých druhů sudových piv.

Květa Štěpánková se zaměřuje na prodej různých druhů čajů, plantážních káv, sušeného ovoce, ořechů, čokolád a dárkových balíčků.

Bc. Lenka Miklíčková provozuje pražírnu různých druhů káv a kavárnu.