Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Dodávka - drogerie Dodávka - obalový materiál Dodávka - obalový materiál Prodej - výrobky KNORR Dodávka - profesionální kuchyňská zařízení Vybavení potravinářských provozů a prodejen - chladicí a mrazicí nábytek - zařízení potravinářských provozů na klíč - potřeby pro řezníky Dodávka - průmyslová ...

Maloobchod,prodej: -ovoce -zelenina.

Výhradní zastoupení pro Českou republiku ČR, velkoobchod, distribuce: -potraviny, čaje, káva, sušená zelenina, koření -léčivé, bylinkové čaje(bylinky).

Aromatéka, čajovna. Pohostinství: -čajovna. Prodej: -čaje zelené, černé, ovocné, bylinné, porcované, sypané, léčivé -vitamíny -potravinové doplňky -aromatické oleje -potřeby pro aromaterapii -keramika -kameny -textil z Indie -dárky, upomínkové předměty. Služby: -léčebné rehabilitace -rehabilitační cvičení -masáže.

Výrobce pečiva. Pekařské a cukrářské výrobky. Výroba a prodej pečiva: - čerstvé - trvanlivé - mražené. Celorepublikové pokrytí. Výroba pekárenských výrobků cukrářských, kromě trvanlivých výrobků.

Zpracování a prodej masa. Výroba uzenin a masných výrobků. Zemědělská výroba.

Prodej - smíšené zboží

Zajišťujeme prodej potravin a smíšeného zboží.

Maloobchod,prodej. -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod - potraviny Maloobchod - dřevěné hračky

Prodej - potraviny Prodej - průmyslové zboží

Pohostinství: -restaurace,pizzeria (pizzerie): -pizza 43 druhů,tyčinky -těstoviny,saláty -zmrzlinové poháry -kapacita 45 osob.

Prodej - cukrovinky Prodej - pečivo - trvanlivé potraviny - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Prodej - maso - masné výrobky Zpracování - maso - masné výrobky

Koloniálprodej - smíšené zboží