Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky na recept - farmaceutické přípravky - homeopatika - doplňky stravy - léčivá kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Zdeněk Veteška se zaměřuje na kovářství a silniční motorovou dopravu.

Pivovar Záhlinice - minipivovar se sladovnou nedaleko Kroměříže. Bohatá historie. Nová technologie vaření piva - ruční řemeslnná výroba piva s kvasnicemi. Výhradní distributor piva pro ČR. Dodavatel sladu pro Svijan, Budvar. Výroba piva. Prodej: - sudové pivo - plastové sudy 30l - KEGY 15l.

Martin Dostál se zaměřuje na prodej mražených a chlazených potravin.

MVDr. Vlasta Křížová se zaměřuje na prodej vitamínů a potravinových doplňků.

Výroba - cukrářské výrobky, cukrářství: - cukrovinky - svatební dorty - zákusky, minizákusky - svatební koláče - rolády, řezy.

Prodej a distribuce drogerie. Prodej rostlinných olejů. Tel. Slovensko: 0944168791

Prodej - smíšené zboží

Včelařská farma - výroba a prodej medu. Stolařství - výroba úlů a včelařských potřeb.

Potraviny U Šromů prodává: - potraviny - drogerie - pečivo - mléčné výrobky.

Matějů s.r.o. se zaměřuje na prodej řeznických a gastronomických potřeb, koření, ocílek a úklidových prostředků.

Prodej - masné výrobky Výroba - lahůdky Výroba - masné výrobky

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, prodej: - sportovní, tréninková výživa - zdravá výživa - fitness vybavení.

Společnost Michato s.r.o. nabízí na svých eshopech kratomit i michato kratom tablety a prášek, konopné produkty a zdravé potravinové doplňky - jako je matcha, mladý ječmen a další.

Pekárna, pekařství. Maloobchod, prodej: - pekařské výrobky, pečivo.

Již od prvních okamžiků bylo primárním cílem nabídnout lidem velký výběr hlavně kvalitních a chutných čajů a káv. V nabídce najdete jak černé, zelené či ovocné čaje, ale také i bylinné. Nabídka typů čajů byla postupem času rozšířena i o méně známé typy jako je rooibos či oolong. U káv jsme vsadili na ruskou firmu Orimi Trade, která vyrábí kávy pod ...