Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej - moravská vína Výroba - moravská vína perlivá, bílá, červená Vinný sklep

Maloobchod,prodej. -zdravá výživa -dietní potraviny -vitamíny -čaje.

Distribuce - sladkovodní a mořské ryby Zpracování - sladkovodní a mořské ryby

Prodej - potraviny - nápoje

Dodávka - suroviny Dodávka - přípravky a pomůcky pro pekárny a cukrárny

Maloobchod - smíšené zboží

Nákup a prodej - masné výrobky Nákup a prodej - zvířata

Pekárna,pekařství. Výroba a prodej: -chléb,pečivo,celozrnné a vícezrnné speciální pekařské výrobky.

Prodej - čaje z celého světa Prodej - čínská medicína - peruánské byliny - bylinné přípravky

Výroba - mléko Zemědělská výroba - obiloviny Zemědělská výroba Ustájení - koně

Prodej - lahůdky řízky, bramboráky, chlebíčky, obložené vejce, salámy, sýry, klobásy zákusky, sladkosti a mléčné výrobky Prodej - balené pečivo vánočky, záviny, buchty - nebalené pečivo chléb, housky rohlíky, koblihy koláče, vdolky, šátečky Výroba - lahůdky (řízky, bramboráky, chlebíčky, obložené vejce, salámy, sýry, klobásy) ...

Prořezávání, stříhání, kácení - stromy Výroba - perníkové chaloupky Prodej - adventní, dušičkové a vánoční vazby Stříhání - živé plotysekání - trávaúdržba pozemku Prodej - med - svíčky ze včelího vosku

Cukrárna - kapacita 20 míst - venkovní terasa