Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Export - živá zvířata i maso Výkrm - jateční skot

Prodej: - kvalitní kávová směs, čaje do automatů. Prodej, servis: - nápojových automatů RHEA Vendors..

Prodej, e-shop: - přírodní doplňky - sušené ovoce - bezlepkové potraviny - zdravá výživa - čaje - bio oleje - dochucovadla - ořechy.

Vinařství Fučík zajišťuje výrobu, prodej a eshop vín - přírodní vína zrozená Mikulovem. E-shop - víno (červené, bílé, růžové, bubliny, oceněná vína), dřevěné krabičky na víno, káva, vínovice. Navštivte také náš degustační sklep a užijte si ubytování v hotelu Ryzlink.

Společnost EDGAR POWER s. r. o. provozuje e-shop s energetickými a iontovými nápoji, tyčinkami, gely, sportovním oblečením a vybavením, vitamíny a dalším sortimentem pro sport.

Rodinné vinařství, e-shop: - bílá vína.

Internetový obchod: - Natureprodukt - doplňky stravy - Dietprotein - dieta KetoFit pro ženy. Realitní činnost, zpracování znaleckých posudků. Účetní služby. Finanční poradenství - hypotéky, pojištění. Výživový poradce - Studio zdravé výživy.

Cukrářská výroba Pekárna

Pivovar. Výroba nepasterovaného, nefilrovaného piva. Internetový obchod, eshop, prodej: - pivo v KEG sudech - 10l, 20l, 30l, 50l - pivo v 1l lahvích.

Výroba a prodej vín, vinárna. Po předchozí domluvě posezení při víně s občerstvením. Ochutnávky, degustace do 30 osob. Lahvová i sudová vína. Sauvignon, Zweigeltrebe, Ryzlink rynský, Rulandské bílé, Rulandské modré, ...

Vyrábíme a prodáváme vína v obci Dolní Dunajovice na jižní Moravě a používáme při tom moderní a šetrnou technologii. Máme širokou nabídku vín. Nabízíme degustace vín a také provozujeme vlastní vinotéku.

Rodinné vinařství hospodařící na vápenitém podloží Pálavy.

Výroba, prodej: - mouka, mletí pšenice a žita - zpracování obilovin.

Výroba sypkých směsí pro pekárny, cukrárny, gastronomii a další potravinářský průmysl, také pro konečné spotřebitele.

Cukrárna, kavárna Výroba, prodej, maloobchod: - zákusky, dorty, řezy také provedení DIA (bez cukru) - svatební dorty, koláče.

Vinařství, výroba, prodej, distribuce, dodávka vína, víno, vín -červené, bílé vina -jakostní, přívlastkové -sudové, lahvové. Vinotéka: -kapacita 35 míst, denně otevřeno -možnost školení -ochutnávka, vín, řízená degustace, prodej -občerstvení-bohatá studená kuchyně, možnost teplé kuchyně-dle domluvy -firemní večírky, prezentace, ...

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.