Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej, výroba, objednávka: - cukrářské výrobky - zákusky - cukrovinky. Internetová kavárna.

Vinařství VÍNO BLATEL, a.s. se věnuje pěstování vinné révy, následnému zpracování hroznů a výrobě vína již od roku 1990. Sídlíme v obci Blatnice pod Svatým Antonínkem v oblasti s mimořádně příznivými podmínkami pro pěstování vinné révy. Obhospodařuje 189 hektarů vinic a jsme největším pěstitelem odrůdy Merlot v České republice. Vinařství, ...

E-shop s prémiovými olivovými oleji, víny a pokrmy z Istrie. Prodej jemných, středně silných, silných olivových olejů.

Cukrárna a bistro SOPO Maloobchod, prodej: - zákusky, dorty - cukrovinky. Stravování: - bistro - občerstvení.

Řeznictví a uzenářství. Výroba: -domácí uzeniny -zabijačkové speciality.

Zemědělská činnost, výroba: -živočišná -rostlinná-pěstování vinná réva, vinice. Vinařství, pěstování vinná réva, vinice-98 ha. Výroba a prodej: -vín, vína, víno -vína bílá, červená. Odrůdová vína: -Vrtlínské zelené, Rulandské bílé, Muller Thurgau, Ryzlink rýnský, Tramín červený, Muškát Moravský, Svatovavřinecké, ...

Výroba, prodej: -bylinné čaje -sypaný čaj -velkoobchod, maloobchod -e-shop.

Pivovar. Penzion - ubytování až pro 30 hostů. Vířivka i sauna. Restaurace - rozvoz denního menu, pizza. Zajistíme kompletní cateringové služby.

Prodej: -čaje -čajové dárky -káva -čokoláda -suché plody -dárkové předměty -keramika.

Cukrářství Lavendy je tu pro Vás každý den. Milujete sladké? Potom určitě neváhejte zavítat do naší cukrárny, která se nachází v Jindřichově Hradci na adrese Balbínovo nám. 17. Na výběr máme lákavé, vkusně zdobené a plné chuti narozeninové, svatební i kavárenské dorty. Dále pak skvostné větrníky, mučenkové indiánky, tartaletky, likérové ...

E-shop francouzských vín přímo od francouzských vinařů. Sortiment zahrnuje špičková šuminá bílá a také bílá, červená a rosé vína či BIO vína.

Báťkovy sirupy s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej ovocných a bylinkových sirupů, nápojů, dárkových balení a doplňkového zboží.

Farmaceutická společnost. Vývoj, výroba, registrace: - doplňky stravy - kosmetika - potravinářské a kosmetické substance - veterinární a humánní léčiva (přípravky) - pevné, polotekuté a tekuté lékové, kosmetické a potravinářské formy. Výzkum: - úprava účinné látky (substance, extraktu, API, BPC) - formulace lékové formy - jádra ...

Naše společnost Barman s.r.o. v Praze je stavěná na zkušenostech, které sbírá od roku 1997. Zrodil se skvělý nápad a v roce 2014 jsme založili svojí barmanskou školu. Společnost poskytuje služby internetového obchodu zaměřeného na prodej barmanských potřeb, různé druhy přípravy jak teplých tak studených nápojů, catering. Dále se zde dá najít ...

Tomáš Jahelka se zaměřuje na internetový prodej krmiva pro psy a kočky, oříšků, chilli zboží, dárkových balení a bílkovin.