Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výroba: -vín, víno. Služby: -možnost degustace.

Lenka Kubistová provozuje ovocnou školku s jabloněmi, meruňkami, hruškami, rybízem, švestkami, třešněmi a dalším ovocem.

Tomáš Jurák provozuje vinařství, zaměřuje se na mulčování sadů a vinohradů a vyrábí různé druhy bílých, červených a růžových vín.

Rodinné vinařství Klíma je malé vinařství, které se nachází přímo v Rakvicích. Vyrábíme a následně prodáváme naše vína a zájemcům nabízíme také možnost řízené degustace v našem vinném sklípku. Z celého sortimentu nabízíme vína pouze do vyprodání zásob, to je do příští sklizně. Velikost našich šarží nám nedovoluje prodávat vína starších ročníků. ...

Vinařství, výroba, prodej -víno, vína, vín -vlastní produkce -vinice, vinná réva, vinohrad -vyrábí jakostní a zemská vína, i přívlastková. vinný sklep, sklípek -posezení a ochutnávka vína, víno -posezení ve vinném sklepě 8-25 osob -degustace -sklepa stojí na křižovatce cyklistické stezky Moravské vinné a ...

Vyrábí čerstvé přírodní sýry, sýry nakládané a zrající a také sýry z kravského mléka.

Pavel Kubík provozuje vinařství, vinný sklep, vyrábí různé druhy jakostních a přívlastkových vín a poskytuje ubytování.

Vinařství, vinohradnictví, výroba, prodej -vína -jakostní, odrůdové, víno s přívlastkem -ledové víno, pozdní sběr, barrique -červené, bílé, růžové -sudové, lahvové víno -roční produkce 20000 lahví. -obhospodařuje cca 8ha vinic. Odrůdy: Muller-Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Zweigeltrebe rosé, Modrý portugal, Frankovka, ...

Jsme malé rodinné vinařství, které pěstuje výrábí a prodává víno na jižní Moravě v obci Hrušky. Produkujeme zejména bílá a červená vína.

Zemědělská výroba -rostlinná, vinná réva-50 ha. Výroba a prodej: -jakostní, přívlastkové, odrůdové víno, vína sudové, lahvové -vinařství. Provozovna -Vinotéka, Strážnice, Masarykova 1698. Daňové a ekonomické poradenství.

Prodej - startovací kultura FLORAPAN průmyslovou výrobu kvasových druhů chleba Pěstování - chmel a biochmel

Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování ovoce, zelenina -maloobchod s ovocem a zeleninou. Prodej ze dvora. Krouhané zelí, brambory, cibule, jablka, paprika, česnek, sušené ovoce- jablka, hrušky, švestky, meruňky. Zahradnické služby. Projekty, projekce, projektování, návrhy zahrad, zahrady.

Vinařství v Kurdějově. Výroba šumivých i sladkých vín nebo vín zrajících v sudech vín z ušlechtilé odrůdy Ryzlink Rýnský. Doplňkové pěstování odrůd Veltínské zelené a Rulandské bílé. Zákazníci mohou navštívit náš vinařský dům, kde je možné zakoupit vína z naší produkce.

Výroba, prodej: - lahůdky - chlebíčky - aspik - bagety - obložené mísy - saláty

Vinařství u Harmáčků s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej červených, bílých a růžových vín a poskytuje ubytování.

Vinařství, pěstování, výroba vín lahvových a sudových. Pořádání degustací vína v rodinném vinařství v Pavlově. Možnost ubytování.

Víno: -pěstování -výroba -prodej -doplňky k vínu -degustace. Veltlínské zelené Ryzlink rýnský Ryzlink vlašský Cuvée Pinot (RB+RŠ+Ch).

Jaroslav Gracl provozuje vinařství a zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů přívlastkových a jakostních vín.

Radim Petřík provozuje hospodářství zaměřené na výrobu kravských a kozích mléčných produktů.

Internetový obchod, on-line prodej - pivo v plechu, pivní sudy, degustační balení - dárkové poukazy -dárková balení piva -pivo v sudech - sady, dárková balení pro pivaře.

Vinařství. Ubytování nad sklepem- až pro 13 osob. Společenská degustační místnost s krbem, kuchyňský kout, soc. zařízení. Degustace a ochutnávky vína- pro 20 osob. Možnost zajištění občerstvení, studená kuchyně. Všechna vína jsou vlastní produkce- Muler Thurgau, Ryzlink Vlašský, Veltlín zelený, Schardonay, Sauvignon..... Modrý ...

Prodej, e-shop vína, výroba - vína. Vinařství-výroba kvalitních přívlastkových vín a vín pro speciální příležitosti. Bojanovský sklep. Ubytování, penzion: -celková kapacita penzionu je 49 lůžek.

Hana Plačková provozuje vinařství a prodává bílá, červená, růžová a šumivá vína a bag in boxy.

Martin Bravenec provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu různých druhů přívlastkových vín a poskytuje ubytování.