Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Zemědělská činnost, výroba: -živočišná -rostlinná-pěstování vinná réva, vinice. Vinařství, pěstování vinná réva, vinice-98 ha. Výroba a prodej: -vín, vína, víno -vína bílá, červená. Odrůdová vína: -Vrtlínské zelené, Rulandské bílé, Muller Thurgau, Ryzlink rýnský, Tramín červený, Muškát Moravský, Svatovavřinecké, ...

Výroba, prodej: -bylinné čaje -sypaný čaj -velkoobchod, maloobchod -e-shop.

Pivovar. Penzion - ubytování až pro 30 hostů. Vířivka i sauna. Restaurace - rozvoz denního menu, pizza. Zajistíme kompletní cateringové služby.

Prodej: -čaje -čajové dárky -káva -čokoláda -suché plody -dárkové předměty -keramika.

Cukrářství Lavendy je tu pro Vás každý den. Milujete sladké? Potom určitě neváhejte zavítat do naší cukrárny, která se nachází v Jindřichově Hradci na adrese Balbínovo nám. 17. Na výběr máme lákavé, vkusně zdobené a plné chuti narozeninové, svatební i kavárenské dorty. Dále pak skvostné větrníky, mučenkové indiánky, tartaletky, likérové ...

E-shop francouzských vín přímo od francouzských vinařů. Sortiment zahrnuje špičková šuminá bílá a také bílá, červená a rosé vína či BIO vína.

Báťkovy sirupy s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej ovocných a bylinkových sirupů, nápojů, dárkových balení a doplňkového zboží.

Farmaceutická společnost. Vývoj, výroba, registrace: - doplňky stravy - kosmetika - potravinářské a kosmetické substance - veterinární a humánní léčiva (přípravky) - pevné, polotekuté a tekuté lékové, kosmetické a potravinářské formy. Výzkum: - úprava účinné látky (substance, extraktu, API, BPC) - formulace lékové formy - jádra ...

Naše společnost Barman s.r.o. v Praze je stavěná na zkušenostech, které sbírá od roku 1997. Zrodil se skvělý nápad a v roce 2014 jsme založili svojí barmanskou školu. Společnost poskytuje služby internetového obchodu zaměřeného na prodej barmanských potřeb, různé druhy přípravy jak teplých tak studených nápojů, catering. Dále se zde dá najít ...

Tomáš Jahelka se zaměřuje na internetový prodej krmiva pro psy a kočky, oříšků, chilli zboží, dárkových balení a bílkovin.

Provoz: Cukrárna: -výroba a prodej cukrářských výrobků -specializace na klasické cukroví -svatební a vánoční cukroví -dorty -víno, káva Provoz: Cyril Jeřábek - maso, uzeniny, sýry

Lihovar. Výroba: - lihoviny - destiláty - alkoholické nápoje. Maloobchod, prodej: - palivové dříví.

V našem řeznictví máme pro Vás připravené jen to nejkvalitnější maso od českých chovatelů, poctivé maďarské a české speciality. Aby Vám nevyhládlo, můžete ochutnat dobroty z našeho teplého pultíku a občerstvit se na cestu.

Rodinná farma Pesema pro Vás pěstuje v úrodné polabské oblasti zejména brambory, cibuli, mrkev, kedlubny, zelí, salát, květák, celer, pažitku, řepu a mnoho dalšího. Pěstování: - brambory - cibule - mrkev - kedlubny - zelí - salát - květák - celer - pažitka - řepa Výroba: - marmeláda - med - víno - likéry - ...

Dovoz, maloobchod, velkoobchod: -široký sortiment -pravý cejlonský čaj - ceylon tea -vysoce kvalitní velkolistý černý a zelený čaj -oblast Srí Lanka, Darjeeling - Indie a japonské čaje Sencha -rozličné, různé balení – originální dárkové dózy, porcovaný, sypaný čaj. Nápoj značka MABROC - kvalita, ocenění, certifikát. Internetový ...

Výroba, prodej: -mléčné, mlékarenské výrobky -jogurty, sýry, tvaroh -mlékárna.

Zpracování produktů rostlinné výroby, chov skotu, produkce a prodej vajec.

Prodej: - racionální a bezlepková strava - zdravotní prádlo - masážní potřeby a biokosmetika.

Eva Homolová se zaměřuje na cukrářskou výrobu, pečení různých druhů dortů, zákusků a cukroví.

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.