Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vlastislav Klobása se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů vín.

Sdružení vinařů. Výroba a prodej: -víno, vína -červená, bílá vína. Vinařství, vinný sklep, sklípek. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.

Výroba, prodej: - včelí med - svíčky - kosmetika - včelí vosk.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno. Sudové víno Jakostní vína.

Vinařství: -prodej vín -výroba vín -červená vína -bílá vína -vinný sklep -degustace.

Jiří Šebetovský se zaměřuje na zemědělskou činnost a pěstování bio potravin.

Dovoz, dodávka, prodej: - italská káva - kávové kapsle. Oficiální distributor kávy Dolce Nero Caffé a Caffé Galliano.

Jsme jedním z nejstarších a největších dodavatelů kratomu v ČR. Našli jsme ten nejlepší kratom na trhu. Dovoz a prodej. Kratom prášek přímo z Indonésie: - bílý, červený, zelený, zlatý, žlutý - dodá více energie, menší únava při práci nebo učení - posílí imunitu a zlepší kondici - zlepší soustředění, paměť i kreativitu - větší fyzický ...

Rodinná vinotéka. Sudová vína z mutěnického sklípku. Červený a bílý burčák.

Prodej: -vína sudová :jedno letá a dvouletá. -vína lahvová : jakostní, přívlastková, archivní (na objednání. Sudová vína jsou pečlivě vybírána od jediného dodavatele, malého rodinného vinařství z Mutěnic, které ještě jako jedno z mála výrobců uchovává vína v dřevěných sudech bez chemických přísad.

Cukrářské potřeby u Bohunky. BV Kamenné prodejně v Hodoníně najdete široký sortiment gelových a prachových barev, fondánů, marcipánů polev, cukrového sypání, džemů a náplní, marcipánů a marcipánových figurek, formy na pečení, tácky pod dort a svíčky.

PEKÁRNA BOROVÁ s.r.o. provozuje pekárnu s pekařským a cukrářským sortimentem.

Volnočasové centrum. Restaurace a pivovar. Penzion, ubytování. Pořádání svateb, konferencí a teambuildingů.

Pekařství, pekárna: - chleba - běžné pečivo - sladké pečivo - vlčnovské vdolečky.

Fitness centrum Solárium. Prodej: - sportovní výživa - solární kosmetika.

Naše rodinná firma se od svého založení v roce 1996 věnuje výrobě různých druhů těstovin. Výroba probíhá v moderním závodě, který splňuje nejvyšší standardy kvality a hygieny. Produkty: - Amarantové těstoviny - Těstoviny z mouky špaldové - Těstoviny bezlepkové - Krmné těstoviny - Těstoviny z otrub - Tříbarevný mix - Těstoviny ...

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Hypermarket, Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -domácí potřeby -sklo, keramika -elektrospotřebiče -papírnictví -drogerie.

Hypermarket Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -drogerie -oděvy.

Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.