Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vinařství, vinohradnictví, integrovaná produkce.. Výroba, prodej, distribuce: -vína, víno, vín -bílá vína, červená vína -odrůdová a přívlastková vína -ledové, ledová a slámové, slámová vína. V sortimentu Víno Marcinčák jsou nabízena typická jihomoravská vína: -Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský, Veltlínské zelené, MüllerThurgau, Frankovka, ...

Motorest, motel, ubytování Mikulov -celoroční ubytování -v bezprostřední blízkosti mezinárodní silnice Brno-Wien I 52 -celková kapacita motelu 120 lůžek -33x dvoulůžkový pokoj -4x apartmán -služby poskytujeme nonstop -rozsáhlé sociální zařízení, sprchy -v ceně ubytování-snídaně. Restaurace a bar: -bufet, rychlé občerstvení -teplá ...

Vinařství na jihu Moravy, kde se uskutečňují ochutnávky vína.

Prodej vín od vinařů z vinařských obcí regionu Slovácko. Prodej vín odrůd Merlot, Sauvignon, Rulandské, Ryzlink, Frankovka, Merlot, Veltínské.

Work Smart Mindset s.r.o. na svém internetovém obchodě nabízí: - přírodní produkty - kratom - dekorační svícny

Sushíme, s.r.o. provozuje hostinskou činnost, na e-shop umožňují prodej suši jídel s rozvozem až k Vám domů.

Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje gastronomické služby v Opavě a celém Moravskoslezském kraji. Nabízíme komplexní cateringové služby jako jsou rauty, oslavy, firemní stravování, bagety a v neposlední řadě také vyrábíme lahodné a čerstvé bagety.

NacoObal - prodejna bez obalu. Internetový obchod, on-line prodej: - potraviny - pečivo, ovoce a zelenina - stáčená eko drogerie - eko kosmetika - rostlinné a éterické oleje, svíčky .

Kavárna, prodejna kávy. Internetový obchod, on-line prodej: - kávy, čokolády, čaje - sladkosti - přípravky do kávovarů - sklenice, hrnky.

WORLD of CHILLI, s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin s chilli jako jsou například pasty, zeleniny, omáčky a mnoho dalšího.

Zámočníctvo Výroba cukrárenskych výrobkov Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) a iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) v rozsahu voľnej živnosti Prenájom hnuteľných vecí Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu

Potraviny pro zdraví, farmářské, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, koření, doplňky výživy, ekodrogerie, kurzy vaření. Zajišťujeme zdravý pitný režim pro domácnosti i firmy, prodej, pronájem a servis výdejníků vody. Poradenství osobního rozvoje a výživové poradenství .

Rodinný statek Farma Stehlík v obci Chodouň se zaměřuje na chov dojnic a pěstování obilnin a výrobu mléčných produktů. Čerstvě nadojené mléko bez konzervantů, voňavé máslo, tvaroh plný bílkovin. To vše a mnohem více můžete zakoupit přímo u nás na farmě. Horkou novinkou u nás na farmě je domácí kváskový chléb. Na farmě se nachází i ...

Rebelbean s.r.o. provozuje kavárny a e-shop s kávou, hrnky, kávovary, mlýnky, filtry, baristickými pomůckami a dalším příslušenstvím.

KÁVA TERST MDM s.r.o. prodává čerstvou mletou i zrnkovou kávu, kávové nápoje a provozuje kavárnu a pražírnu kávy.

TEDIS s.r.o. se zaměřuje na destilaci, míchání a prodej alkoholu a dalších lihovin a na správu nemovitostí.

Společnost WEX s.r.o. se zaměřuje na výrobu pečiva, přípravu chlebíčků, baget a rautových výrobků.

Dovoz, internetový prodej zahraniční medoviny do ČR z Evropy i zbytku světa. Eshop - sortiment: - přírodní, ovocná, kořeněná medovina - medovina na vaření - medová vína, piva, limonády.

Cheese Mafia s.r.o. provozuje řetězec prodejen, které se specializují na sýry - prodejny ve Frýdku - Místku, Ostravě, Opavě, Olomouci, Havířově ale i v Čechách.

Ubytování Zatloukal poskytuje ubytování v penzionu a vinařství.

Vinařství vyrábí a prodává červené, bílé, sudové, lahvové vína a to jakostní, přívlastkové, ledové vína, výběr z bobulí, odrůdové. Hrozny pocházejí z vinic z chráněné krajinné oblasti Pálava. Možnost řízených degustací pro jednotlivce i skupiny. Ubytování v luxusních apartmánech uprostřed vinic.

Dietní poradna Slimbee je od roku 2006 součástí zdravotnického centra MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě, která Vám pomůže s hubnutím a s redukcí váhy. Našim cílem je nabídnout maximální pomoc při řešení nadváhy, pomůžeme se sestavením jídelníčku přímo na míru, díky kterému překonáte úskalí zdravého stravování. Zajišťujeme speciálně vyškoleného ...

E-shop a-zdravi-z.cz - České přírodní produkty OKG pro zdraví a krásu, internetový prodej, maloobchod, poradenství: -potravinové doplňky bez chemie -prevence zdraví, zdravotní problémy - žlučník, žaludek, střeva, slinivka, játra, prostata, trávení... Produkty při zažívacích, kožních problémech, poruchách imunity, problém ...

Výroba: - lahůdky - rybí produkty. Výroba a prodej chlazených rybích a lahůdkářských výrobků. Provozovna: -Lékárna Javorník, Svobodova 157, 687 24 Uh. Ostroh.