Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
U nás máte zajištěné i základní lékařské vyšetření a konzultace s lékařem v průběhu terapie. Služby: - prevence obezity - komplexní péče pro osoby s nadváhou - skupinová a individuální terapie nadváhy - nenásilné změny ve výživě - změření složení těla, určení procenta tuku, množství svalstva a kostní hmoty, objem tělesné vody a ...

Společnost REGEN CLUB z.s. se specializuje na prodej produktů vedoucích ke zlepšení životního stylu. Zakoupit u nás můžete masážní přístroje, náramky pro zdravé hubnutí, podprahové nahrávky a také koloidy stříbra, zinku, mědi, zlata a další výrobky. Prodej, e-shop: - masážní přístroje - koloidy stříbra, zinku, mědi, zlata, železa - náramky ...

Společnost PAVIN CAFFE CZ s.r.o. nabízí na svém e-shopu: - káva, nápoje, sušenky, koláče - stroje pro přípravu kávy - mlýnky na kávu, přístroje a výrobníky pro firmy -potřeby pro baristu Firma provozuje v Moravském Krasu kavárnu.

Pomůžeme vám s motivací pro zdravé zhubnutí. Kromě jídelníčku, motivačních tipů pro pohyb nabízíme i spalovače tuků, jako např. Andropharmia Slim s certifikátem GMP. Levné Léky a tablety na hubnutí. V žádném případě nebudete trpět hlady.

Diskont pro Vaši kuchyni. Distribuce potravin.

Společnost Jednorožci věří v nás vznikla jako podpůrný projekt domácnostem, které poskytují dočasnou péči a azyl opuštěným a nechtěným malým zvířatům a byl inspirován studentkami, které chodily na brigádu vydělávat na potřeby zvířat v nouzi. Nabízíme přírodní bio přípravky od ohleduplných značek - turecké ERSAG a jihokorejské ATOMY. 10% ...

Kavárna - vinotéka v centru Zlína.Kapacita 30míst. Prodej: -sudových a přívlastkových vín -denní ochutnávky -více jak 300 druhů vín lahvových.

Společnost IBK TRADE a.s. se specializuje na dovoz, zpracování, balení a distribuci širokého sortimentu ořechů, sušeného ovoce, semen a dražovaných produktů

LODĚNICE s.r.o. se zaměřuje na prodej zeleniny a dalších surovin.

Pekárna, pekařství, cukrárna. Výroba, rozvoz, prodej: -základní pečivo -rohlíky, bulky, chleba, vánočka -speciální a celozrnné pečivo -jemné, sladké pečivo -základní cukrářské výrobky -cukroví.

Chocolate Hill s.r.o. se zaměřuje na výrobu čokolády a čokoládových výrobků metodou Bean to Bar. V sortimentu je možné vybírat BIO tabulkové čokolády, na váhu, oříškové krémy a čokoládové dárky.

PEČEME JINAK s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sladkých dortů a dezertů.

Internetový prodej fairtradové kávy, čajů, čokolády, kakaa, vína, sušeného ovoce a oříšků, cukru. Možnost osobního vyzvednutí zakoupeného zboží. Velkoobchod i maloobchod. Veškeré zisky z prodeje pomáhají financovat činnost neziskové organizace NaZemi.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky na recept - farmaceutické přípravky - homeopatika - doplňky stravy - léčivá kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Řemeslný pivovar. Výroba nefiltrovaných piv. Provozování výčepu v Brně.

E-shop suplementů a doplňků stravy pro fitness. Nabízíme široký sortiment proteinových tyčinek, spalovačů tuků, aktivátorů svalového růstu, sacharidové nápoje, kreatinu a aminokyselin, proteinu.

Prodej, maloobchod, bioprodukty, e-shop: -ekodrogerie -biokosmetika -dárkové sady, dárky -bio potraviny -doplňky výživy -přírodní kosmetika -Fair Trade.

Největší domácí chovatel krůt a krocanů. Distribuce vlastní dopravou přímo ke zpracovatelům, prodejcům a spotřebitelům po celé ČR. Ekologický způsob chovu, BIO maso. Produkty: -chlazené/mražené krůtí BIO maso -krůtí BIO prsa -krůta celá bez drobů -krocan celý bez drobů -krůtí prsa -medailon -ořez světlý na čínu -ořez tmavý na ...

Fitcentrum. Sauna s bazénkem. Solárium. Prodej: - doplňky výživy - vitamíny - potřeby pro cvičení. Služby osobního trenéra a masáže. Sportovní programy pro studenty a zaměstnance. Lyžařské kurzy.

Výroba, prodej: - vakuovaně balená zelenina - brambory - kořenová zelenina - krouhané zelí - loupaná cibule

Internetový obchod vínem společnosti Evitis, s.r.o. Nabízíme vína z různých oblastí jižní Evropy. Vína jak ze střední Itálie, jižní Francie, z vinařských oblastí Côtes du Rhône, Provence, Languedoc-Roussillon, Côtes de Gascogne, od historického Orange, přes nádherný Avignon, malebné Collioure, až po uhrančivé Carcassonne. A nezastavili ...

Více než E-shop produktů Green Ways Zelený/mladý ječmen, řasa chlorella, řepa, mrkev, borůvka, brusinka. Zde si neobjednáváte "jen produkt", ale také individuální poradenství a nalezení pro Vás nejvýhodnějšího řešení. Chcete získat produkty levněji než za doporučenou prodejní cenu? Využijte možnost objednávat v režimu 3+1 zdarma v jakékoliv ...

Společnost WITHUP, spol. s r.o. nabízí české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Nabídka německých piv, nealkoholická piva, ochucená piva. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

DIAM, s.r.o. je cukrářská provozovna, vyrábí cukrářské výrobky: - chlebíčky - koláčky - minizákusky - dorty a cukroví

Zázračná s.r.o. se zaměřuje na výrobu lokálních nealkoholických nápojů, jedná se například tonik, perníkovou limonádu nebo kolu.