Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Činnost: - provoz obchodů s potravinami

E-shop: - přírodní energetický nápoj Yerba maté

E-shop: - panamský rum Ron Abuelo

Společnost Topida, s.r.o. zajišťuje výrobu, instalaci, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Dále: - pronájem a půjčování věcí movitých - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Hostinská činnost

Prodej, e-shop - alkoholické nápoje - lihoviny - víno.

Ilona Vaculová má pekárnu s výrobou a prodejem: -tradiční české buchty -koláče -muffiny aj.

Coffee bySociety poskytuje profesionální kávový servis pro Vaši firmu, restauraci, bar či kavárnu. Nabídka: - čerstvá káva - kávovary, kávomlýnky - baristické pomůcky - baristické kurzy - kávové cateringy. Navštivte www.eshop-coffee.cz

Prodejna Vinohrady v Brně Nabízíme české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Pivní příslušenství, pivní kosmetika. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

Nabízíme české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Pivní příslušenství. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

Dovoz, import, zahraniční zastoupení rakouské společnosti Josef Manner & Comp AG pro ČR a SR. Produkty značky Manner, Casali, Napoli, Ildefonso, Victor Schmidt: -cukrovinky -oplatky -sušenky -řezy -vafle -perníčky -piškoty a keksy -čokoláda a glazury -zmrzlinové vafle -pralinky a karamely.

Prodej, e-shop: - zdravá výživa - mléčné výrobky - džemy - cerálie - pečivo - čaj - drogerie - doplňky stravy

Vývoj a výroba - zdraví prospěšné lahůdky BIO kvalita - specializujeme se na stravu pro mateřské školky - obědové meny - celodenní jídlo v krabičkách - pomazánky (bezlepkové, bezmléčné) - cukroví - krémy a dezerty - marcipán a pralinky bez cukru Vývoj a výroba - zdraví prospěšné lahůdky BIO kvalita - obědová menu - ...

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny.

ParkFit Store s.r.o. se zaměřuje na zdravé stravování, laktační poradenství, prodej zdravých potravin a nápojů a na proteinovou dietu.

Internetový prodej alkoholických nápojů. Sídlo: Nebovidy 153 66448 Moravany tel: 547211117, 608454648.

Distribuce: - maso na kebab (gyros) - koření - pečivo

Frgal Catering, s.r.o. poskytuje služby: - firemní stravování - provoz jídel a kantýn ve vašem vlastním areálu

CokoBanka.cz s.r.o. je e-shop, kde je k dispozici: - čokoláda, pralinky, lanýže - čokoládové speciality

Zabýváme se výrobou a prodejem domácích džemů a marmelád, pečených čajů, ovoce do jogurtů, sirupů, sterilovanou zeleninou, masových konzerv. V naší nabídce také naleznete povidla, paštiky, rillettes nebo čatní. Nezapomínáme ani na domácí mazlíčky. Nabízíme psí sušenky, nebo konzervy pro psy i kočky. Dále v naší nabídce také nabízíme přípravu ...

Prodej: - mléčné výrobky Výroba: - sušené syrovátky.

Velkoobchod, zásobování a rozvoz potravinářského sortimentu do obchodů, restaurací, jídelen, pizzerií, škol v rámci Plzeňského, Karlovarského kraje, Prahy a okolí . Velkoobchod potraviny: - mléčné výrobky - tvrdé sýry - bujony - koření - oleje - tavené sýry - mléko - sterilovaná zelenina - knedlíkové směsi - těstoviny - ...

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti. Trafika. Prodej: - tiskoviny - noviny, časopisy - tabákové výrobky - alkoholické i nealkoholické nápoje - smíšené zboží - drogistické zboží, drogerie.

Výroba, distribuce: - bylinné přípravky, léčiva - čaje, sirupy - masti.